Dobro došli na Internet portal Kruševac   Click to listen highlighted text! Dobro došli na Internet portal Kruševac

Najava programa AKC Gnezdo

Povodom četiri godine rada Alternativni kulturni centar Gnezdo organizuje nekoliko zanimljivih programa. U četvrtak, 11. novembra, u 20.00 biće izvedena predstava “Banalnost zla” Plavog pozorišta. Predstava “Banalnost zla” je savremeni plesno – vokalno – instrumentalni recital, posvećen svim žrtvama Holokausta. Bazirana je na tezi o banalnosti zla, čuvene nemačke filozofkinje i političke teoretičarke jevrejskog porekla, Hane Arent.

Pored tekstova Hane Arent, u predstavi se koriste i tradicionalni jevrejski plesovi i sefardske, aškenaske i duhovne jevrejske pesme u vokalno instrumentalnom izvođenju glumaca. U predstavi igraju Maša Jelić i Dejan Stojković dok je reditelj Nenad Čolić.

U nedelju, 14. novembra, Gnezdo organizuje cirkusku radionicu sa Cirkusfera-om. Radionica manipulacije objektima, tj žongliranja (loptica i hula-hupa) je namenjene deci i mladima od 8 do 15 godina.

Radionice savremenog cirkusa vode članovi udruženja „Cirkusfera“ sa dugogodišnjim iskustvom rada sa decom kroz različite edukativne programe.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!