BrusTurizam

Lepe nagrade za kruševačku Turističku organizaciju

U Leskovcu je održana deseta po redu “Izložba suvenira i turističkih publikacija”. Na njoj su učestvovali izlagači turističke ponude iz Srbije, ali i iz inostranstva. Podeljeno je više nagrada u različitim kategorijama. Kruševačka Turistička organizacija je ponela više priznanja.

Za profesionalno realizovan set jednolisnih publikacija, u kategoriji jednolisna turistička publikacija, prvu nagradu osvojila je Turistička organizacija grada Kruševca.

Pored turističkih publikacija, nagradjivane su i video publikacije, i to u kategorijama promo filma i reportaže. Kada je u pitanju promo film, Turistička organizacije Kruševac i TO Valjevo dele drugu nagradu za promo filmove “Grad Kruševac” i “Valjevo i klisura reke Gradac”.

Kruševljani su uzeli i nagradu u kategoriji suvenira, za suvenir Spomenik “Kosovskim junacima”.

U kategoriji višelisne turističke publikacije do 50 strana, treću nagradu, uzela je još jedna TO iz našeg atara: Turistička organizacija opštine Brus, za sveobuhvatnu publikaciju “Volim Brus” i informativni prikaz turističke ponude.

Tročlani žiri, koji je odlučivao o dodeli nagrada, bio je sastavljen od likovnih i književnih umetnika iz Leskovca i predstavnika Visoke poslovne škole strukovnih studija i Turističke organizacije Leskovac.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!