Plaćeni PR

Kurs i obuka za masera

Nisu džabe naši stari govorili da čovek koji ima bilo kakav zanat u rukama ne mora nikad da razmišlja o tome na koji način će zaraditi novac kada to zatreba. Međutim, u današnje vreme su zanati donekle zapostavljeni ili su izmenjeni u odnosu na ranije. Ali to ipak ne znači da ne bi trebalo steći određeno zvanje, odnosno usavršiti neke veštine, koje će ljudima u bilo kom trenutku i te kako značiti.

U tom smislu se kao jedna od boljih opcija navodi kurs i obuka za masera, budući da je masaža sve više u modi.

U okviru Akademije Oxford u Kruševcu se nudi nekoliko tipova edukacija. U zavisnosti od afiniteta i potreba, u ponudi je kurs kraljevske masaže, zatim anticelulit i relaks, kao i antistres masaže. Kome je to interesantno može pohađati i obuku limfne drenaže, a dostupan je i kurs za sportsku masažu.

Sem toga, ponudom je obuhvaćena i edukacija, koja omogućuje polaznicima da se upoznaju sa terapeutskom i parcijalnom masažom, a posebno je interesantna obuka za masažu vulkanskim kamenjem. Treba naravno pomenuti i takozvanu šijacu masažu, kao i reflekso masaža.

Bez obzira za koju od ponuđenih opcija se pojedinci budu odlučili, trebalo bi da znaju da je akcenat uvek stavljen na praktičan rad. U tom smislu Akademija Oxford u Kruševcu ostvaruje saradnju sa najuspešnijima u konkretnoj oblasti, tako da se isključivo u kvalitetnim salonima obavlja praktičan deo ove obuke. A to dalje podrazumeva da će polaznici imati mogućnost ne samo da teoretski upoznaju osnove izabrane vrste masaže, nego i da nauče u praktičnom smislu da ta znanja primenjuju. Sve to će im naravno i ta kako značiti u daljem radu, jer će biti potpuno osposobljeni da samostalno obavljaju konkretni tip masaže.

Prijavljivanje može biti izvršeno u toku radnih dana, odnosno od ponedeljka do petka u periodu između 08 i 21 h, kao i subotom u periodu između 09 i 14 h. U zavisnosti od izbora svakog kandidata, prijavljivanje za ovaj specijalizovani kurs može biti izvršeno direktno u prostorijama Akademije Oxford Kruševac, koje se nalaze na adresi majke Jugovića 43 / 2 ili na brojeve telefona 037 20 29 20 za odnosno 069 10 90 584.

Pojedinci kojima tako više odgovara, imaju mogućnost da osnovne informacije o sebi, koje uključuju ime i prezime, broj telefona i datum rođenja, pošalju na mail adresu krusevac@akademijaoxford.com

Svi koji su zainteresovani da pohađaju kurs za masera bi trebalo da bude informisani o tome da će po završetku pohađanja edukacije, odnosno po ispunjenju propisanih zahteva oni postati i vlasnici sertifikata za masera. A sve to će im dalje omogućiti da u toj struci pronađu zaposlenje, uzevši u obzir da su sertifikati ove obrazovne institucije zvanično priznati na području cele naše zemlje.

Potrebno je da na vreme rezervišete svoje mesto, te da izvršite prijavu i upišete se. Naravno da možete izabrati jednu od ponuđenih obuka masaže, te da tu tehniku usavršite i počnete da je primenjujete, kako biste na taj način poboljšali i svoju finansijsku situaciju.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!