Sport

Kraj fudbalske sezone

Proteklog vikenda je stavljena tačka na fudbalsku sezonu 2016/2017. u srpskoj Superligi. Ona se neće pamtiti po mnogo dobrog fudbala, već po mnogobrojnim dešavanjima van terena. Toliko prljavštine nije odavno viđeno. Otvoreno su se pokazali interesi svih grupa i klanova. Kao i uvek u takvim situacijama, najjači su pobedili. Ovakvo stanje u srpskom fudbalu u velikoj meri predstavlja i stanje u srpskom društvu. Isti princip je zastupljen na svim nivoima i u svim sferama života. Pa, kako se kome zalomi…

Kruševački Napredak je sezonu završio na šestom mestu, i pored realnih šanski koje je imao da zauzme četvrtu poziciju i obezbedi nastup u Evropi na jesen. Poslednja utakmica je odigrana u Kruševcu, protiv ekipe Voždovca, i završena je nerešeno 1:1. Strelci su bili Ndiaje za Napredak u 33-em minutu i Marković za Voždovac u 89-om minutu.

tabela-fudbalNapretkova sezona je bila solidna. Obeležile su je smene trenera, uglavnom jer je situacija tako nalagala. Poslednji na klupi čarapana, Vuk Rašović, se nije snašao na tom mestu, pa je verovatno da će u narednoj sezoni na toj “vrućoj stolici” sedeti neko drugi.

Raduje jedno: klub iza Kruševca je bio stabilan ligaš, sa ekipom koja je dobro radila i solidno igrala. To sve govori o tome da nije bilo finansijskih problema i da je rukovodstvo kluba dobro radilo svoj posao. Ali, posle ovakvih dešavanja u srpskom fudbalskom sportu i svih zakulisnih igara i igrica, pitanje je koliki je interes sponzora. I o tome čemo, ubrzo, saznati više.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!