Plaćeni PR

Akdemija Oxford – znanjem do boljeg posla

Više nema apsolutno nikakve sumnje da je znanje rada na računaru izuzetno značajno, ukoliko neko želi da obavlja bolje plaćen posao. Nikada više nego ranije nisu bili značajni kursevi računara, u okviru kojih je moguće ne samo steći osnovna znanja iz ove oblasti, nego i usavršiti već postojeća.

Tim pre što Akademija Oxford Kruševac nudi mnogobrojne obuke u ovoj oblasti, to mnogi Kruševljani imaju mogućnost ne samo da se osposobe za oblast računarstva, nego i web i grafičkog dizajna, kao i programiranja, pored ostalog.

Tokom cele godine je otvorena mogućnost za upis, odnosno za prijavljivanje. Svi zainteresovani to mogu učiniti direktno u ovoj školi računara, čije prostorije se nalaze na adresi Majke Jugovića 43 / 2. Radno vreme je u periodu između 08 i 17h čas radnim danima, odnosno subotom između 09 i 14 h. Ukoliko nekome tako više odgovara, prijavljivanje može izvršiti i putem brojeva telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584, odnosno u bilo kom trenutku na mail adresu krusevac@akademijaoxford.com mogu poslati osnovne informacije o sebi i na taj način izvršiti prijavljivanje.

A ono što je važno da svi koji su zainteresovani znaju jeste dana Škola računara Akademije Oxford u Kruševcu nastavu organizuje kako prema pravilima individualne, tako i grupne. U zavisnosti od toga za koju opciju se kandidati odluče, zavisiće i način organizacije nastave, odnosno datum njenog početka. Sem toga, kursevi računara mogu da budu organizovani i online ako neko izrazi želju za takvim vidom edukacije.

Pored toga što je u ponudi kurs poslovni Office, u okviru koga se polaznici upoznaju sa radom u programima Microsoft Word, odnosno Microsoft Excel i Powerpoint, zainteresovanima se nudi i mogućnosti pohađanja kurseva za AutoDesk, zatim za web programiranje i za web dizajn. Škola računara Akademije Oxford u Kruševcu u ponudi ima i kurseve grafičkog dizajna, potom kurs za pravljenje igrica u Flash – u, kao i SEO kurseve i druge.

Upravljanje i održavanje Windows 8, odnosno Microsoft Sharepoint 2010 razvoj aplikacija, te realizacija i upravljanje virtualizacijom Windows servera 2008, tek su neki od kurseva koje ova škola ima u ponudi. Podrazumeva se da su dostupni i kursevi za Unix, Linux i administraciju Linux – a, odnosno za administraciju Solaris – a.

Svako ko to želi, ima mogućnost da pohađa kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti, kao i za etičkog hakera i za Booking administratora, te kurs za IT analitičara i kurs za upravljanje AdWords kampanjom.

S obzirom na to da Škola računara Akademije Oxford u Kruševcu poseduje sve potrebne dozvole, to podrazumeva da kandidati koji budu pohađali bilo koji kurs računara iz ponude stiču po njegovom završetku i nakon provere znanja koja je predviđena, sertifikat koji se može smatrati pravno validnim. Zato je potrebno da svako ko u okviru Nacionalne službe za zapošljavanje ima otvoren radnoj dosije zahteva i upis tog sertifikata. Isto tako se podrazumeva i da svi koji su zainteresovani imaju mogućnost da informaciju o tome da su stekli sertifikat navedu i u svojoj radnoj biografiji, što će bez ikakve sumnje u velikoj meri uticati i na poboljšanje njenog kvaliteta, odnosno na lakše pronalaženje zaposlenja u konkretnoj struci.

Već danas rezervišite svoje mesto na vreme i izvršite prijavljivanje za jedan od brojnih kurseva računara.

Nije bez razloga rečeno da čovek vredi onoliko koliko stranih jezika govori, odnosno koliko ulaže u dodatnu edukaciju. Baš zato sa neskrivenim ponosom ističemo da Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac u ponudi ima, pored ostalog i kurs nemačkog jezika.

Nastava se sprovodi u skladu sa trenutno aktuelnim standardom, odnosno Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike (CEFR – The Common European framework for languages). U pitanju je standard prema čijim pravilima se kursevi nemačkog jezika organizuju na ukupno šest nivoa. Osnovni ili početni, A 1 nivo je prvi, a posle toga sledi viši osnovni ili A 2. Nakon toga kurs nemačkog jezika kandidati mogu pohađati na nižem ili višem srednjem, koji nose oznaku B 1 i B 2, kao i na nižem ili višem naprednom, koji su označeni sa C 1 i C 2. Ovde je dobro istaći podatak da je najviši nivo znanja nemačkog ili bilo kog drugog stranog jezika, upravo viši napredni ili C 2.

Uzevši u obzir da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Kruševcu poštuje pravila ovog standarda i poseduje adekvatne dozvole za organizaciju nastave jezika, pa su samim tim i sertifikati koje kandidati stiču nakon završetka pohađanja određenog kursa i predviđene provere znanja, upisivi i u radne dosijee kandidata. Potrebno je naravno da oni imaju pri Nacionalnoj službi za zapošljavanje otvoren dosije i da se zaposlenima obrate sa molbom da izvrše zvaničan upis u skladu sa pravilima.

Bez ikakve sumnje će informacija u radnoj biografiji svakog kandidata o tome da je pohađao određeni kurs nemačkog jezika na određenom nivou jasno ukazati na to da osoba ulaže u dodatnu edukaciju, pa bi i taj sertifikat trebalo da utiče i na njegovu bolju pozicioniranost ili u kompaniji u kojoj je trenutno zaposlen ili na nekom od budućih konkursa za zaposlenje.

Prijavljivanje kandidati mogu izvršiti svakog radnog dana u periodu između 08 i 17h čas, kao i subotom od 09 do 14h sati ili na brojeve telefona 037 20 29 20, odnosno 069 10 90 584 ili direktno u prostorijama ove škole, na adresi Majke Jugovića 43 / 2. Otvorena je mogućnost i prijavljivanja putem mail adrese krusevac@akademijaoxford.com Očekuje se od kandidata da prilikom prijavljivanja izuzev svog imena i prezimena, svaki kandidat navede i broj telefona, kao i datum rođenja.

Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac nastavu organizuje uz maksimalno poštovanje svih aktuelnih epidemioloskih mera, kako na klasičan način, tako isto i online. Svi kandidati mogu odabrati da li nastavu žele da pohađaju u formi individualne ili grupne, s tim što postoji mikro, mala i grupa 6 +. Razlika između svih ovih grupa je vezana isključivo za broj polaznika, pa tako u okviru mikro grupe nastavi prisustvuje dvoje ili troje njih, odnosno u okviru male je prisutno četvoro ili petoro ljudi, dok standarda grupa podrazumeva prisustvo od šestoro do najviše desetoro kandidata u toku časova. Iz tog razloga i napominjemo da grupni kursevi nemačkog jezika počinju tek posle formiranja grupe, to je nakon što se prijavi dovoljan broj zainteresovanih.

Ukoliko želite da uložite u svoje znanje, kursevi nemačkog jezika su jedna od boljih opcija.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!