Plaćeni PR

Kako do posla iz snova?

Čini se da nikada nije bilo jednostavnije kvalifikovati se za određeno zanimanje, jer u našoj zemlji postoje institucije koje nude nebrojeno mogućnosti zainteresovanima. Jedna od takvih obrazovnih institucija, koja se svojim kvalitetom i dugogodišnjim postojanjem, ali i nadasve konkurentnim cenama svakako izborila za mesto u vrhu jeste i Akademija Oxford Kruševac.

Brojne su stručne obuke na raspolaganju Kruševljanima, koji će nakon pohađanja steći pravno validan sertifikat, koji je upisiv u radni dosije. Na taj način će u velikoj meri obogatiti svoju Radnu biografiju (CV) i sasvim sigurno u velikoj meri poboljšati šanse da zaista pronađu posao iz snova, u struci koju su odabrali.

Koje zanimanje odabrati?

Mora se priznati da, ipak nije tako lako doneti odluku o tome koje zanimanje je naročito perspektivno, tim pre što se i tendencije na tržištu rada menjaju.

Upravo iz tog razloga, Akademija Oxford u Kruševcu ima izuzetno veliki broj stručnih kurseva, za zanimanja iz različitih oblasti. Spisak oblasti je zaista veliki, pa ćemo se potruditi da izdvojimo stručne obuke koje su trenutno najtraženije.

Osim obuka za zanimanja iz oblasti ekonomije i finansija, zatim marketinga i menadžmenta, tu je i mogućnost sticanja zvanja za brojna perspektivna zanimanja auto i elektro struke, ali i za zanimanja u oblasti carinskog poslovanja i bezbednosti i zaštite.

Građevinska, grafička, drvno – prerađivačka i gumarsko – plastičarska struka su takođe zastupljene ponudom ove obrazovne institucije, a zainteresovanima je na raspolaganju i opcija da steknu sertifikat za brojna zanimanja u oblasti informacionih tehnologija, što su u ovom momentu takođe vrlo tražene stručne obuke.

Ne treba zaboraviti ni zanimanja u oblasti kožarstva, mašinstva i javnih nabavki, kao i u oblasti ljudskih resursa, ali i novinarstva i poljoprivrede.

Ponudom su obujhvaćene i stručne obuke za zanimanja u oblasti trgovine, tekstilne i šumarske struke, ali i u oblasti ugostiteljstva, transporta i logistike, te turizma, umetnosti i dizajna.

Mogućnost sticanja zakonskih validnih sertifikata za brojna zanimanja zdravstvene struke takođe svima nudi Akademija Oxford Kruševac.

A sve navedeno predstavlja tek manji deo bogate ponude ove obrazovne institucije, koja se iz godine u godinu trudi da maksimalno poboljša kvalitet edukacija, ali i da svoju ponudu obogati.

Kako do sertifikata za željeno zanimanje?

Pored toga što ćete pohađanjem stručne obuke za odabrano zanimanje biti u prilici da steknete validan sertifikat i zahtevate njegov upis u radni dosije, a u skladu sa aktuelnim propisima, van svake sumnje je i da ćete biti oduševljeni kako kvalitetom edukacije i stručnim kadrom, tako isto i cenama, za koje se slobodno može reći da su među najkonkurentnijim na tržištu.

Zahvaljujući saradnji sa brojnim pravnim licima na području grada, Akademija Oxford Kruševac se može pohvaliti činjenicom da polaznici tokom praktičnog dela obuke imaju priliku da stiču znanja od najboljih u konkretnom poslu.

Prijavu za stručne kurseve možete izvršiti direktno u poslovnici, u ulici Majke Jugovića broj 43/2 ili na brojeve telefona 037 20 29 20 i 069 10 90 584, ali isto tako i na mejl adresu krusevac@akademijaoxford.com . Radno vreme ove obrazovne institucije je od 8 do 18 h u toku radne sedmice i subotom od 09 do 14 h.

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju!

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!