Dobro došli na Internet portal Kruševac   Click to listen highlighted text! Dobro došli na Internet portal Kruševac

Vulkan izdavaštvo organizuje drugi sajam knjiga

Izdavačka kuća Vulkan izdavaštvo najavila je 2. Vulkanov sajam knjiga. On će biti održan na 32 lokacije, među njima i u Kruševcu, kao i na dva sajta (vulkan.rs i knjizare-vulkan.rs). Sajam će trajati od 11. do 17. oktobra. Ljubitelje knjige čeka mnoštvo stranih i domaćih književnih hitova, kao i naslova za najmlađe, koji dolaze iz Vulkančića.

Ljubiteljima pisane reči će biti zanimljive specijalne sajamske cene. Tokom trajanja sajma cene svih naslova na sajtu vulkan.rs, uz redovni popust od 20% snižene su za još 10%. Za kupovinu tri ili više knjiga ide dodatnih 10%. Top 30 najčitanijih naslova i svi noviteti iz beletristike i dečje književnosti biće sniženi za 30%. Vulkan izdavaštvo obezbedilo je i popuste od 40, 50 i 60% na veliki broj naslova iz beletristike i dečje književnosti, a pojedini naslovi idu dole sa cenom i do 70%.

Pored knjiga Vulkan izdavaštva, na koje će se primenjivati specijalni sajamski popusti, knjige drugih izdavača biće sa ceniom sniženom za 20% i dodatnih 10% na tri kupljene knjige, bez obzira na to koji je izdavač u pitanju.

Iz Vulkana knjižara tvrde da brinu o zdravlju i bezbednosti, kako posetilaca, tako i zaposlenih. Organizuju manifestaciju u skladu sa svim propisanim i preporučenim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti kovid 19.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!