Kultura

Vulkan izdavaštvo organizuje drugi sajam knjiga

Izdavačka kuća Vulkan izdavaštvo najavila je 2. Vulkanov sajam knjiga. On će biti održan na 32 lokacije, među njima i u Kruševcu, kao i na dva sajta (vulkan.rs i knjizare-vulkan.rs). Sajam će trajati od 11. do 17. oktobra. Ljubitelje knjige čeka mnoštvo stranih i domaćih književnih hitova, kao i naslova za najmlađe, koji dolaze iz Vulkančića.

Ljubiteljima pisane reči će biti zanimljive specijalne sajamske cene. Tokom trajanja sajma cene svih naslova na sajtu vulkan.rs, uz redovni popust od 20% snižene su za još 10%. Za kupovinu tri ili više knjiga ide dodatnih 10%. Top 30 najčitanijih naslova i svi noviteti iz beletristike i dečje književnosti biće sniženi za 30%. Vulkan izdavaštvo obezbedilo je i popuste od 40, 50 i 60% na veliki broj naslova iz beletristike i dečje književnosti, a pojedini naslovi idu dole sa cenom i do 70%.

Pored knjiga Vulkan izdavaštva, na koje će se primenjivati specijalni sajamski popusti, knjige drugih izdavača biće sa ceniom sniženom za 20% i dodatnih 10% na tri kupljene knjige, bez obzira na to koji je izdavač u pitanju.

Iz Vulkana knjižara tvrde da brinu o zdravlju i bezbednosti, kako posetilaca, tako i zaposlenih. Organizuju manifestaciju u skladu sa svim propisanim i preporučenim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti kovid 19.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!