Dobro došli na Internet portal Kruševac   Click to listen highlighted text! Dobro došli na Internet portal Kruševac

Sredstva za povećanje zapošljivosti mladih

Projekat „Znanjem do posla“ (E2E), četvorogodišnji partnerski projekat dve vlade – Švajcarske i Srbije – osmišljen da stvori preduslove za brže zapošljavanje mladih, objavio je novi poziv za poslodavce “Zaposleni po meri Vašeg biznisa”. U okviru ovog poziva, biće pružena finansijska i tehnička podrška poslodavcima iz pet pilot regiona za organizovanje obuka na radnom mestu za mlade koji traže zaposlenje. Pomenuti program podrške olakšaće poslodavcima proces zapošljavanja, kvalifikacije i izbora novih zaposlenih.

Sa ciljem poboljšanja položaja mladih na tržištu rada Srbije kroz modernizaciju politika zapošljavanja mladih i razvoj mladih kvalifikovanih radnika koji su potrebni poslodavcima, E2E projekat se sprovodi u sledećih pet pilot okruga: Rasinski, Šumadijski, Raški, Zaječarski i Pirotski.

Poslodavci zainteresovani za organizovanje obuke na radnom mestu svoje prijave mogu slati lokalnim partnerima projekta E2E u pomenutim okruzima. Prijave zainteresovanih poslodavaca će se primati do iscrpljenja raspoloživih sredstava, a najkasnije do 31.marta 2019.godine. Ocena podnetih prijava vršiće se na mesečnom nivou.

Smernice za podnosioce i formulari za prijavljivanje mogu se preuzeti sa internet stranice E2E projekta: www.znanjemdoposla.rs/poziv-za-poslodavce/

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!