DruštvoPrivreda

Rezervacija tezgi na Staroj pijaci

J.P. “Poslovni centar“, Kruševac, obaveštava sva zainteresovana lica da će se rezervacija tezgi za prodaju poljoprivrednih prozvoda, južnog voća, cveća i mesta za prodaju mlečnih proizvoda u mlečnom salonu za 2021. godinu za Staru zelenu pijacu obaviti putem licitacije u službenim prostorija preduzeća na staroj zelenoj pijaci 25.11.2020. godine sa početkom u 08.00 sati.

Uslov za učešće na licitaciji za rezervaciju, uz važeću ličnu kartu, je prilaganje dokaza:

1) Fotokopija rešenja o registraciji poljoprivrenog gazdinstva ili,

2) Da su obveznici poreza na prihod od poljoprivrede,

3) Fotokopija rešenja o registraciji izdatog od agencije za privredne registre,

4) Da licitant nema neizmerenih obaveza prema Poslovnom centru kruševac.

U slučaju sprečenosti ličnog učešća na licitaciji, tezgu može rezervisati osoba sa pismenim ovlašćenjem sprečenog licitanta.

Zakup mesta za prodaju zanatskih proizvoda za 2021. godinu za staru zelenu pijacu vršiće se putem licitacije 26.11.2020. godine sa početkom u 09.00 sati u službenim prostorijama stare zelene pijace.

Uslov za učešće na licitaciji, uz važeću ličnu kartu, je i prilaganje fotokopije važećeg rešenja o registraciji izdate od agencije za privredne registre za promet robe koji je dozvoljen na Zelenim pijacama.

Zainteresovani korisnici zakup magacina na Staroj zelenoj pijaci za 2021. godinu mogu izvršiti licitacijom koja će se održati 27.11.2020. godine u 09.00 sati u službenim prostorijama Stare zelene pijace.

Pravo na zakup magacina, uz važeću ličnu kartu, imaju korisnici koji su rezervisali ili zakupili tezgu na pijaci kao i zakupci lokala na pijaci.

Svi zainteresovani za učešće na licitaciji su u obavezi da nose zaštitne maske i da se pridržavaju propisanih epidemioloških mera koje važe na pijaci.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!