Pažnja !

Problemi sa grejanjem, Toplana kaže zbog radova

Problemi sa grejanjem u Kruševcu tokom ove sezone su postali dominantna tema za preko 60% Kruševljana. U ovom trenutku otprilike toliko naših sugrađana ima neadekvatno grejanje od strane Gradske toplane. Kako su saopštili iz ovog javnog preduzeča, zbog radova na centralnom toplotnom izvoru danas je grejanje u Kruševcu slabijeg intenziteta.

“Zbog planirane intervencije na jednom kotlu u centralnom toplotnom izvoru, koju će stručne službe JKP “Gradska toplana” obaviti u ranim jutarnjim satima 09.01.2019.godine, korisnici koji se toplotnom energijom snadbevaju iz centralnog toplotnog izvora tokom dana ce imati grejanje slabijeg intenziteta.

Planirano je da se normalan rezim proizvodnje i isporuke toplotne enrgije uspostavi do kasnih večernjih sati. Svi ostali delovi sistema za proizvodnju i distribuciju toplotne energije JKP “Gradska toplana” Kruševac funkcionisaće u očekivanom i planom predviđenom režimu”, piše u dopisu “Gradske toplane“.

Problemi sa grejanjem koji se javljaju izuzetno često ukazuju na više stvari. Ipak, najvažnije su dve. Infrastruktura toplane je izuzetno loša i organizacija posla nije dobra. Da li će neko iz gradske uprave reagovati, da li postoji želja da se problem reši? Odgovor je, verovatno, poznat unapred: nikom ništa neće faliti. Samo će se građani mrznuti i dalje. I to se nastavlja godinama. Više nije ni predmet šale, stvar je previše ozbiljna.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
4 Komentari
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!