Plaćeni PR

Popust na jezike i kurs programiranja

Zvuči neverovatno da postoji škola stranih jezika koja nudi čak 50 % popusta na grupne kurseve za pet najtraženijih jezika. Ali, ako znate da Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac nastoji da izađe u susret zahtevima svih svojih polaznika, onda to i nije čudno.

Neverovatni letnji popust od čak 50 procenata se odnosi na grupni kurs engleskog jezika, ali i još četiri vrlo tražena jezika. Svi koji su zainteresovani mogu u pola cene da pohađaju i grupni kurs nemačkog i italijanskog, kao i francuskog i ruskog jezika.

Dakle, ako neko želi da se upozna sa lepotama jednog od ovih jezika ili eventualno da znanja, koja već poseduje, podigne na viši nivo, onda su grupni kursevi stranih jezika najbolja opcija.

U toku radne sedmice u periodu između 08 i 17 h, odnosno subotom između 09 i 14 časova, svako ko je zainteresovan da ostvari ovaj neverovatni popust, može da izvrši prijavljivanje direktno u okviru ove škole. Prostorije se nalaze na adresi Majke Jugovića 43 / 2, a zainteresovani Kruševljani prijavu mogu u navedenom periodu da izvrše i putem brojeva telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584. Ako nekome ne odgovara ni jedan i drugi način prijavljivanja, na mail adresu krusevac@akademijaoxford.com može u bilo kom trenutku da pošalje osnovne podatke o sebi, odnosno prezime i ime, datum rođenja i broj telefona, te da tako i izvrši prijavljivanje.

S obzirom na to da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Kruševcu nudi ovu neverovatno mogućnost, treba naglasiti da svi prijavljeni moraju pričekati da se formira grupa od predviđenog broja članova. O tome će naravno oni na vreme biti informisani, a princip organizacije nastave na taj način je takav da isključivo organizator definiše sve detalje, koje polaznici prihvataju. Dakle, da ne bi bilo nikakve zabune, oni će biti informisani o tome da grupa od unapred definisanog broja članova mora biti najpre formirana, da bi nastava mogla da bude organizovana. Onog momenta kada se to bude dogodilo, biće definisano i kog datuma će grupni kurs nemačkog jezika, odnosno engleskog, ruskog ili italijanskog, te francuskog.

Takođe će svaki prijavljeni kandidat biti informisan i o tome pod kojim uslovima će moći da ostvari popust od 50 %.

Svakako da Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac nudi i mnoge druge popuste, pa je potrebno da polaznici bude informisani o tome da svi popusti važe samo za grupne kurseve ruskog jezika, engleskog, italijanskog, nemačkog i francuskog.

Uštedite novac i uložite u svoje znanje! Nema sumnje da će se uloženo na najbolji mogući način vratiti.

Škola računara – kurs programiranje

Najbolji trenutak da učinite nešto za sebe je sada. Nemojte oklevati da uložite u svoje znanje, jer je to jedino što vam niko nikada ne može oduzeti.

Pored toga što se može pohvaliti izuzetno stručnim predavačima, Škola računara Akademije Oxford Kruševac nudi po vrlo povoljnim cenama i kurs programiranje.

Dovoljno je samo da svi koji su zainteresovani izvrše prijavljivanje i to na brojeve telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584. Ukoliko nekome više odgovara, osnovne informacije o sebi, koje su potrebne za prijavljivanje, a koje osim imena i prezimena, uključuju i broj telefona i datum rođenja, može poslati na mail adresu krusevac@akademijaoxford.com Isto tako može i da ih izdiktira zaposlenima u prostorijama ove škole, koje se nalaze na adresi Majke Jugovića 43 / 2. Radno vreme škole je u periodu od ponedeljka do petka između od 08h do 17h, kao i subotom u periodu od 09 do 14 h.

Treba naglasiti i to da se nastava organizuje na različite načine, tako da osim mogućnosti da je pohađaju individualno, zainteresovani kandidati mogu da se opredele i da kurs programiranja pohađaju u okviru mikro, male ili standardne grupe, u kojoj nastavu prati najmanje šestoro kandidata. Što se tiče mikro grupe, ona podrazumeva prisustvo dve ili tri osobe tokom časova, dok je mala grupa ona koju čini četvoro ili petoro kandidata.

Svako ko bude odlučio da se sa umećem programiranja upozna u formi grupne nastave bi trebalo da zna da grupa mora biti prvo formirana. Nakon toga Škola računara Akademije Oxford Kruševac definiše tačan datum početka nastave, kao i sve ostale detalje, te o tome informiše prijavljene polaznike, to jest članove te grupe.

Nasuprot tome, ukoliko nekome više odgovara da kurs programiranja pohađa u formi individualne nastave, a bez obzira da li će to učiniti online ili u prostorijama ove škole, on ima slobodu da se sa nadležnim predavačem dogovori oko svih detalja koji se tiču organizovanja nastave.

Predviđeno je zvaničnim nastavnim programom da svi koji budu pohađali ovu interesantnu obuku nauče da koriste različite programski jezike. Kasnije mogu, ako to budu želeli, stečena znanja i da nadograde u okviru naprednih kurseva, koje ova škola takođe organizuje.

Nemojte više časiti ni časa, već izvršite prijavu i steknite još jedan priznati sertifikat, koji će vam sigurno značiti za buduće poslovne uspehe!

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!