Plaćeni PR

Kursevi nemačkog i engleskog za decu i odrasle

Nema toga ko nije shvatio da bez znanja stranih jezika teško da može neki kvalitetan posao da obavlja. U principu većina kompanija zahteva od svojih zaposlenih, posebno na višim pozicijama, da prilikom zapošljavanja dostave dokaz o nivou znanja engleskog jezika. U zavisnosti od toga sa kojom zemljom najviše sarađuju, nadležni u kompanijama zahtevaju ponekad i znanje nekog drugog jezika.

Danas se učenje stranih jezika smatra imperativom za svakoga, ko želi da pronađe dobro plaćen posao. Isto tako se i mališani od najranijeg uzrasta usmeravaju na učenje engleskog jezika, ali i drugih stranih jezika, jer roditelji shvataju da je upravo to izuzetno važno za njihovu budućnost.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

U Kruševcu se nalazi jedna škola stranih jezika, u čijoj ponudi su i kursevi nemačkog jezika za odrasle, zatim kursevi engleskog, kao i mnogih drugih stranih jezika. Praktično svaki zainteresovani pojedinac može u ovoj školi da pronađe jezik, koji želi ili da nauči ili da unapredi svoja znanja od ranije.

Dobro je istaći podatak da škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac nastavu isključivo organizuje uz maksimalno poštovanje trenutno aktuelnog jezičkog okvira. Reč je o Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike, odnosno CEFR – u (The Common European framework for languages). A taj jezički okvir podrazumeva da se kursevi engleskog jezika za odrasle, kao i nemačkog i svih drugih stranih jezika organizuju na jednom od šest nivoa.

Kao početni nivo je okarakterisan A1, posle čega se nastava produžava na nivo A2, koji je označen kao viši početni. Nakon što kandidat bude stekao dovoljno znanja, može da pohađa B1 ili B2 nivo, koji se karakterišu kao niži i viši srednji nivoi znanja konkretnog jezika. Još su dva nivoa predviđena i to C1, odnosno niži napredni i C2, to jest viši napredni nivo znanja. Tako je upravo C2 nivo označen kao najviši nivo znanja, koji može da stekne pojedinac, kome to nije maternji jezik.

Ali u želji da izađe u susret svakom polazniku i ponudi mu ne samo kvalitetne edukacije, nego i povoljne cene, škola stranih jezika Akademije Oxford u Kruševcu nudi i posebnu pogodnost. Naime, svako ko bude upisao kurs engleskog jezika, nemačkog ili bilo kog drugog stranog jezika ima mogućnost da jedan online kurs pohađa potpuno besplatno. Da, dobro ste pročitali!

Ukupno je 10 besplatnih online kursevi u ponudi, tako da će svako ko u potpunosti bude isplatio izabrani kurs stranog jezika moći da se odluči koji od ponuđenih kraćih online kurseva će pohađati besplatno.

Najpre da napomenemo da je za kreativce i uopšteno osobe, koje žele da svoju kreativnost izraze pisanim putem u ponudi kraći besplatni online kurs kreativnog pisanja. Takođe postoji mogućnost i pohađanja online obuke pisanja za web, a u ponudi je i potpuno besplatni online kurs kreativnog pisanja za decu.

U slučaju da nekog to zanima, na raspolaganju mu je i online kurs za organizaciju učenja i za tehnike pamćenja, a ko želi može da se upoznat kroz kraći besplatni online kurs i sa tehnikom brzog čitanja, ali i sa mapama uma.

A to nije sve, jer se u ponudi besplatni online kursevi za sve, koji budu upisali kurs nemačkog ili engleskog, odnosno bilo kog drugog jezika nalazi i onaj koji se bavi pravilnim upravljanjem vremenom, zatim poslovnom komunikacijom i veštinama prezentovanja.

Iz priloženog se može jasno videti da su teme izuzetno interesantne, te ne sumnjamo da će svaki kandidat moći da izabere onu koja mu je najinteresantnija u datum momentu.

Svakako će imati mogućnost i da stekne sertifikat o pohađanju tog online kursa, a otvorena je mogućnost i da osoba koje upiše kurs engleskog ili nemačkog jezika, odnosno svakog drugog iz ponude, pokloni gratis kurs nekome, samo što u tom slučaju škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac nije u mogućnosti da drugom licu izda sertifikat za pohađanje besplatnog kursa. Podrazumeva se da će prilikom prijavljivanja svaki pojedinačni kandidat detaljno o svemu da bude informisan.

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu

Pored mogućnosti da se sa izabranim stranim jezikom upoznaju polaznici starijeg uzrasta, kursevi engleskog jezika za decu, kao i nemačkog jezika i svih drugih se takođe nalaze u ponudi ove škole.

Roditeljima je vrlo važna informacija da škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac za kurseve namenjene mališanima isključivo angažuje stručnjake, koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa najmlađim polaznicima. Samim tim se i nastava u velikoj meri prilagođava potrebama dece, odnosno njihovim mogućnostima i interesovanjima u datom uzrastu.

A sve to će u velikoj meri doprineti da deca zavole izabrani jezik. Uz to je dobro napomenuti i da svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu posle toga ima mogućnost da nastavi edukaciju u okviru specijalizovanih obuka za odrasle polaznike.

Upis na kurseve nemačkog i engleskog jezika

Trebalo bi što pre da zainteresovana lica izvrše prijavljivanje, kako bi svoje mesto obezbedili na vreme.

Bez obzira da li je neko zainteresovan za kurs engleskog jezika, nemačkog ili nekog drugog, te sasvim svejedno da li je u pitanju stariji polaznik ili dete, prijava može biti izvršena u ulici Majke Jugovića broj 43/2 u prostorijama ove škole i to svakog radnog dana u periodu od 08 do 18 čas, kao i subotom od 09 do 14 h.

U istom tom periodu zainteresovani se mogu prijaviti i na jedan od brojeva telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584.

A ako nekome tako više odgovara, podatke za prijavu može poslati i na mejl adresu krusevac@akademijaoxford.com

Imajte na umu da je jedino pravo ulaganje u budućnost ulaganje u znanje i rezervišite svoje mesto na vreme.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!