Pažnja !

Opet nema grejanja…

Opet nema grejanja u gradu. Mislim, onog koje bi trebalo da isporučuje Toplana. Stvarno se osećam blesavo što objavljujem takve vesti svaki drugi dan. Monotono je, ali Kruševljani se ove zime ozbiljno mrznu.

Stariji, bebe, ali i svi ostali – nikome nije prijatno. Januar je, napolju vrlo solidan sneg, a radijatori hladni. Opet, po ko zna koji put. Ovo više nema veze ni sa čim drugim osim sa bezobrazlukom i nesposobnošću. Šta god pričali iz Toplane o starim kotlovima, dugačkoj mreži i ne znam čemu još, to je njihov posao. Za to su plaćeni. Zbog toga su i osnovani kao firma. Zamislite pekaru u koju odete, oni vam naplate tepsiju bureka, a spakuju vam bajati hleb od prekjuče. Jer, eto, stara im je peć.

Ako ljudi iz Toplane misle da dobro rade svoj posao, debelo se varaju. Kruševljane ne zanima kako i zašto, zanima ih da bude toplo – jer plaćaju. Verovatno mnogi od radnika Toplane odlično rade svoj deo posla, ali to ne znači baš ništa – njihovim sugrađanima je hladno.

Kruševačka Toplana tako postaje još jedna paradigma društva u kome nema baš nikakve odgovornosti. A u takvom društvu danas živimo, u gradu i u državi gde sve funkcioniše baš tako. Loše i neodgovorno.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
1 Komentar
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrije
12.02.2019. 12:48

Bandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bagraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bitangeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
12.o2.2019

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!