Društvo

Od večeras pešačka zona

Od 24.jula do 31. avgusta 2023. godine svake večeri biće zabranjen saobraćaj u Vidovdanskoj ulici, od Trga kosovskih junaka do raskrsnice sa Topličinom i Takovskom, u vremenu od 19:00 do 22:00 časa, radi formiranja pešačke zone.

Privremeno se dislocira autobusko stajalište “Spomenik” iz Vidovdanske kod Doma sindikata na Trg kosovskih junaka ispred Kocke.

Saobraćaj se u ovom periodu usmerava na alternativne pravce iz pravca Trga fontana na Takovsku, a iz pravca centra grada na Balkansku.

“Imajući u vidu povećan broj pešaka u večernjim satima u Ulici Vidovdanskoj, naročito roditelja sa malom decom, povoljne vremenske prilike, kao i vreme održavanja i obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti, utvrđena je potreba da se i ove godine odredi privremena zabrana saobraćaja i na taj način formira pešačka zona u glavnoj ulici tj. u Ulici Vidovdanskoj od Trga kosovskih junaka do raskrsnice sa Ulicom Topličinom i Ulicom Takovskom, u letenjem periodu tj. u periodu od 24.07.2023. godine do 31.08.2023. godine svakog dana u večernjim satima u vremenu od 19.00 do 22.00 časa“, navodi se u saopštenju gradske uprave Kruševac.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!