Sport

Liga Sportskog saveza grada Kruševca 2017/2018 u malom fudbalu

Sportski savez grada Kruševca i ove godine organizuje “Ligu sindikata sportskog saveza 2017/2018” u malom fudbalu. Liga počinje 03. decembra 2017. godine i traje do polovine februra 2018. godine. Sa obzirom da postoje dobri organizacioni uslovi u Kruševačkoj hali sportova, u ligi će se isključivo takmičiti radnici sindikalnih i drugih radnih zajednica. Postoji mogućnost dovođenja dva pojačanja iz drugih radnih organizacija sa teritorije grada Kruševca.

Igraće se po pravilima malog fudbala (5+1) po liga sistemu svako sa svakim. Igraće se u dve grupe, sa završnicom četvrtfinalnih, polufinalnih i finalnom utakmiciom. Najuspešnijim pojedincima i ekipama biće podeljene nagrade. Cilj je zabava, fer plej, da ova liga postane tradicionalna i da se u sportskim susretima poboljša i produbi saradnja i druženje radnika sindikata radnih organizacija sa teritorije grada Kruševca i bliže okoline.

Izvlačenje parova obaviće se u prostorijama Sportskog centra Kruševac na zatvorenim bazenima u pres sali 29.11.2017 godine. Početak je u 12,00 časova

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!