Plaćeni PR

Kursevi stranih jezika – Akademija Oxford

Svesni smo važnosti učenja stranih jezika, kao i mesta koji oni zauzimaju u poslovnom i edukativnom svetu. Ne samo što nas obogaćuju i kulturno uzdižu, već i našu komunikaciju produbljuju u više smerova.

Evidentno je da će se dominacija engleskog jezika nastaviti i u budućnosti, ali značajno pitanje je koliko dugo i od čega to zavisi? Veliki broj zemalja u svetu ima engleski jezik kao svoj zvanični, pa otuda ni ne čudi potreba za njegovim učenjem. Takođe, svedoci smo da iz godine u godinu, nemački jezik sve više potickuje druge strane jezike po popularnosti i zastupljenosti u školama i poslovnim ponudama.

Škola stranih jezika Akademija Oxford u Kruševcu u svojoj širokoj ponudi ima  kurseve engleskog i nemačkog jezika kao i mnogih drugih stranih jezika. Svaki zainteresovani pojedinac u ovoj školi može učiti jezik shodno svojim željama i potrebama.

Kursevi stranih jezika za odrasle

Učenje stranih jezika u Akademiji Oxford se bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa. Pored toga, metode nastave se neprekidno usavršavaju u skladu sa svetskim tendencijama u oblasti podučavanja stranih jezika.

Dobro je istaći podatak da škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac nastavu isključivo organizuje uz maksimalno poštovanje trenutno aktuelnog jezičkog okvira. Reč je o Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike, odnosno CEFR – u (The Common European framework for languages). A taj jezički okvir podrazumeva da se kursevi engleskog jezika za odrasle, kao i nemačkog i svih drugih stranih jezika organizuju na jednom od šest nivoa (od A1 do C2).

Za svakog svog polaznika koji isplati iznos kursa u celosti Akademija Oxford Kruševac je pripremila i poseban poklon kurs! Naime, svako ko bude upisao kurs engleskog, nemačkog ili bilo kog drugog stranog jezika ima mogućnost da jedan online kurs pohađa potpuno besplatno!

Ukupno je 10 besplatnih online kurseva. Teme kurseva su prilagođene interesovanjima studenata, kao i poslovnim ljudima. Olakšavaju i doprinose boljem učenju gradiva, omogućavaju brže čitanje, bolje tehnike pamćenja, savremene veštine komuniciranja i prezentovanja. Teme su jako zanimljive te je nesumnjivo da svaki kanditat može pronaći temu koja mu je u tom momentu najzanimljivija.

Svakako će imati mogućnost i da stekne sertifikat o pohađanju tog online kursa, a otvorena je mogućnost i da osoba koje upiše kurs engleskog ili nemačkog jezika, odnosno svakog drugog iz ponude, pokloni gratis kurs nekome, samo što u tom slučaju škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac nije u mogućnosti da drugom licu izda sertifikat za pohađanje besplatnog kursa. Podrazumeva se da će prilikom prijavljivanja svaki pojedinačni kandidat detaljno o svemu da bude informisan.

Upis na kurseve nemačkog i engleskog jezika

U toku je upis za grupne kurseve nemačkog i engleskog jezika.

Svi zainteresovani polaznici mogu se prijaviti putem telefona 037/20-29-20 ili 069/10-90-584. Takodje prijave su moguće u školi na adresi Majke Jugovića 43/2, svakog radnog dana od 08h do 17h kao i subotom od 09h do 14h.

Ukoliko nekom više odgovara može se prijaviti i putem mejla krusevac@akademijaoxford.com

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!