DruštvoPrivreda

Konkurs za prodavce Lidl-a u Kruševcu otvara se sutra

Prema informaciji koju smo dobili od PR agencije koja prati nastup trgovinskog lanca Lidl u Srbiji, ova kompanija sutra raspisuje konkurs. On se odnosi na zapošljavanje više od 1000 prodavaca u više gradova širom Srbije. Lidl će operativno poslovanje započeti tokom 2018. godine, istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica.

U Kruševcu se planira zapošljavanje više od 40 prodavaca. Kompanija Lidl Srbija budućim kolegama nudi konkurentne radne uslove, u pogledu naknade, benefita i radnog okruženja. Prodavci će imati petodnevnu radnu nedelju. Elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu „svaki minut se plaća“. Kompanija Lidl, koja je zbog fer odnosa prema zaposlenima u više zemalja nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac, će i u Srbiji zaposlenima pružati mogućnost profesionalnog razvoja i napretka.

„Raspisivanjem ovog konkursa započinjemo najveći, ali ne i poslednji talas zapošljavanja u Srbiji. Naš cilj je da kupcima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta po kome je Lidl prepoznat u svetu, pa ćemo, u skladu sa širenjem mreže i potrebama poslovanja, nastaviti sa zapošljavanjem“, poručuje rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović.

Detalji konkursa

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem sajta karijera.lidl.rs. Potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu. Iskustvo u radu sa kupcima je prednost, ali ne i obavezujući uslov. U kompaniji sezadaci zaposlenih u prodavnici ne razdvajaju prema pozicijama, pa prodavci imaju različita zaduženja. Od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe. U sklopu priprema za uspešno obavljanje radnih zadataka, Lidl će svim budućim zaposlenima organizovati plaćenu obuku. Cilj je uvođenje u posao i osposobljavanje zaposlenih za rad.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!