Saobraćaj

Izmena režima saobraćaja zbog polumaratona

Zbog polumaratona koji će u Kruševcu biti održan tokom i 17. marta biće izmenjen režim saobraćaja u centru grada. Tada će saobraćaj biti zabranjen za sva vozila, osim za ona sa prvenstvom prolaza, u Ulici Vidovdanskoj u Kruševcu od Trga kosovskih junaka do Ulice Takovske od 16 časova u subotu 16. marta do 16.00 u nedelju, 17. marta. To će važiti i u Nemanjinoj ulici, od Ulice Gazimestanske do ulice Kosovske i u delu Kosovske od ulice Kralja Aleksandra Ujedinitelja do Slobodišta od 18.00 16. marta do 16 časova u nedelju, 17. marta.

Privremena zabrana saobraćaja predviđena je i u ulici Kosovskoj, ulici Kralja Aleksandra Ujedinitelja, Slatinskoj ulici, zatim u ulici Slobodana Jovanovića, ulici, u Hajduk Veljkovoj, Poručnika Božidara, na Trgu Kosturnica u delu od Ulice poručnika Božidara do Ulice Dositejeve, u ulici Dositejevoj, na Trgu fontana (od ulice Konstantina Filozofa do ulice Vidovdanske), potom u ulici Vidovdanskoj u delu od Trga fontana do Topličine, na Trgu kosovskih junaka, u ulici Majke Jugovića, Kosančićevoj od zgrade Doma sindikata do Majke Jugovića, pa u Balkanskoj od ulice Brijanove do Trga kosovskih junaka i u ulici Gazimestanskoj od Trga kosovskih junaka do ulice Stevana Sinđelića radi održavanja polumaratona. Ova zabrana odvijanja saobraćaja na snazi je u nedelju 17. marta od 8.00 do 16.00.

U toku trajanja ove privremene zabrane, privremeno se ukidaju i autobuska stajališta. Uz to, određuje se zabrana zaustavljanja i parkiranja u ulicama u kojima je određena zabrana saobraćaja, a koje predstavljaju trasu polumaratona.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!