Sport

Fudbaleri se okupili

U FK Napredak je kratko trajala žalost za propuštenom prilikom za izlazak na evropsku scenu. I, kao pravi sportisti, kreću sa ozbiljnim pripremama za sledeću sezonu. Pomoćni trener Ivan Stefanović je danas obavio prozivku na kojoj se našao skoro kompletan tim. Napredak je trenutno bez trenera – Vuk Rašović je otišao u Saudijsku Arabiju, ali uprava kluba radi na rešavanju problema novog šefa struke.

Danas su se na stadionu pojavili, od igrača iz prethodne sezone, Nikola Petrović, Slobodan Urošević, Bojan Miladinović, Nenad Šljivić, Josip Projić, Jovan Markoski, Filip Kasalica, Aleksa Vukanović, Miloš Simonović, Miloš Cvetković, Džesi Sekidika, Nikola Eskić, Slobodan Janković, Lazar Tatić, Miloš Vulić, Andrija Majdevac, Marko Stanojević, Nikola Radmanovac, Luka Marković, Veljko Jovković i Milan Obradović. Od novih lica tu je bio Dušan Babić, desni bek, koji se nalazi na probi, a u Kruševac stiže iz Zvijezde 09. Već u sredu će se priključiti i Nemanja Tubić, Enver Alivodić i Daur Kvekveskiri. Od onih koji više nisu u klubu na spisku je, za sada, samo Marko Gobeljić koji je otišao u Crvenu zvezdu.

Iz kluba se danas čulo i za prvo pojačanje. To je Filip Bajić, najbolji strelac Bačke iz prethodne sezone. On ima 24 godine, potpisao je ugovor na dve godine i danas je već bio pod Bagdalom.

Prema planu, “čarapani” će dve nedelje, do 25. juna, trenirati u Kruševcu. Iza toga idu na Taru gde će raditi još dve nedelje spremajući se za novu superligašku sezonu.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!