Pažnja !

Frajle u Kruševcu, treći nastavak…

Posle svega što se dešavalo sa koncertom grupe Frajle najavljenim kao poklon grada za dame Kruševca 8-og marta, red je da priču otpratimo do kraja. Evo (valjda) konačnog ishoda ove epske sage o organizaciji koncerta.

Posle našeg pisanja od juče, neko u KCK se dosetio da postoji rešenje. Pa je mesto održavanja koncerta pomereno iz bioskopa Kruševac u Halu sportova. O tome je na sajtu KCK danas osvanula informacija o premeštanju u veći prostor:

Frajle-KCK

Skoro da je sve u redu… Objavljena informacija sadrži dva podatka koji su u logičkoj koliziji: na početku piše da je “ulaz slobodan (bez preuzimanja karata)”, a na kraju piše da se “ulaznice preuzimaju na blagajni bioskopa Kruševac”. A vi sad vidite kako ćete…

Kako god da se ova storija privede kraju, zaposleni u KCK, bar onaj njihov deo koji se bavi organizacijom ovog koncerta, pokazali su vrhunsku nesposobnost (i još ponešto, prema informacijama koje smo dobili o tome gde su završile ulaznice planirane za koncert u bioskopu). Nema potrebe dalje pričati o ovome. Dokazaće se oni još koji put.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!