Kultura

“Animals” otvara sezonu

“Animals” je predstava po tekstu Uglješe Šajtinca koja će zvanično otvoriti novu sezonu u Kruševačkom pozorištu. Premijera ove predstave je zakazana za večeras od 20.00.

Predstavu je režirala mlada i talentovana Snežana Trišić. U predstavi igraju prvaci Kruševačkog pozorišta. Snežana kaže da je tekst dugo stajao, ali da je bio “njena tiha čežnja”. U pitanju je ljubavna priča koja ima ili nema šanse za napredak. Univerzalna tema koja govori o tome da smo svi malo deformisani. Prikazana je kroz animalni profil čoveka. To je groteska sa elementima melodrame.

Kruševačko pozorište je još jednom dočekalo mlade glumce, tek izašle sa Akademije. Filip Hajduković i Sanja Marković su zadovoljni radom sa ansamblom i zahvalni rediteljki što ih je angažovala. Iskusni Dejan Tončić tvrdi da će ovu ulogu svrstati u pet najboljih u svojoj karijeri. Glumica Biljana Nikolić misli da je ovo na duhovit način ispričana potresna priča. Nikola Rakić naglašava da mu je rad sa Snežanom doneo ostvarenje dečačkog sna.

Idite u Pozorište!

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!