Cene oglašavanja

Na Internet portalu Kruševac se možete oglašavati na više načina: banner-om, promotivnim tekstom, kampanjom, linkom u meniju… Dalje, možete biti sponzor nekih od sekcija na sajtu (Vremenska prognoza, Igrice, Poznati Kruševljani, Kultura…). Spremite svoj zahtev i javite se za dogovor oko detalja.

Standardna ponuda

cene-oglasa
Klikni na sliku i preuzmi u .pdf formatu

Postoji još jedna mogućnost. Ako želite da budete sponzor 037info.net, onda dobijate mesto levo gore na svim stranicama sajta (gde sada stoji logo 037info.net) i to vredi 100 EUR za mesec dana (sa dodatnim popustima za duži period). U tom slučaju jedino postoji ograničenje da uz Vaš banner, kao njegov sastavni deo, mora da stoji i logo 037info.net (naravno, smanjen i prilagodjen dizajnu koji dostavite).

Oglasi i uslovi

Svi oglasi mogu biti ili statični (fiksni, samo jedan oglas na jednoj poziciji), ili rotirajući (više oglasa na jednoj poziciji koji se menjaju sa svakim učitavanjem stranice) – po Vašem zahtevu i želji. Oglase izrađujete sami ili ih, po dogovoru, mi izrađujemo za Vas. Oglasi mogu ići na standardnim pozicijama iz ponude, ili na nekom mestu koje Vi izaberete. Sve cene ćemo dogovoriti u zavisnosti od pozicije, dužine oglašavanja i drugih parametara.

Od ostalih uslova postoje samo dva:

  • ne emitujemo banner-e koji oglašavaju pornografiju, političke stranke, političare, kriminalce, kladionice, kockarnice, multilevel šeme, religijske i verske grupe, i druge slične neprihvatljive sadržaje (koje ocenimo kao takve).
  • ukoliko Vaš banner reklamira nešto što se može shvatiti kao konkurencija 037info.net (sajt takvog profila ili sl.), sve cene su veće tri puta

Način plaćanja: virmanski, ili uplatnicom na naš račun, prema srednjem kursu NBS na dan izdavanja računa. Cene su konačne, jer Agencija LOTIS nije u sistemu PDV-a.

Sve druge informacije koje su Vam potrebne možete dobiti ako pošaljete mail sa svojim zahtevom na adresu webmaster@037info.net.

Predlažemo sledeće pozicije za oglašavanje (koje nisu fiksirane – Vaš oglas može ići bilo gde na sajtu, tačno tamo gde Vi poželite):

pozicija-bannera

0
Podelite sa prijateljima: Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print