DruštvoPažnja !

Velika sramota za KCK

Najavili smo na ovim stranama lep koncert koji će 8. marta za kruševačke dame održati popularna ženska grupa Frajle. I…pogrešili – ne svojom namerom.

O čemu se radi? Pa, o tome da je u pitanju koncert koji je najavljen kao besplatan, i za koji je podela besplatnih ulaznica trebalo da počne danas od 16.00 (prema naknadnoj informaciji iz KCK, koji je organizator koncerta). I danas, već negde od 15.30, zainteresovani su počeli da se okupljaju ispred blagajne bioskopa Kruševac. U 16.00 je, prema najavi, otvoren šalter. Podeljen je manji broj karata – oni sa početka reda koji su bili u prilici to da vide, kažu da je to najviše 50-ak ulaznica. I to je bilo sve! Stotinak okupljenih je ostalo bez ulaznica, ali i bez obrazloženja zašto je tako. Kasnije se, od upućenih, čulo da su ulaznice podeljene ranije, na neki način koji ne odgovara najavi. Kome i kako su podeljene ulaznice više nije ni važno.

Ne želeći da ulazimo dalje u istraživanje i detalje oko svega, bez problema možemo reći: velika sramota za Kulturni centar Kruševac. Postoje i neke druge reči za kvalifikaciju svega ovoga, ali je i ovo dovoljno. Znamo da nikome neće ni dlaka sa glave faliti. A i zašto bi? I za mnogo veće stvari u našem jadnom gradu nema odgovornosti. A iz iste firme u zadnje vreme stižu vrlo loše vesti vezane za poslovanje i odlučivanje. I to se vidi i kroz ovakve postupke. Još jednom: velika sramota!

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!