Dobro došli na Internet portal Kruševac   Click to listen highlighted text! Dobro došli na Internet portal Kruševac

Velika sramota za KCK

Najavili smo na ovim stranama lep koncert koji će 8. marta za kruševačke dame održati popularna ženska grupa Frajle. I…pogrešili – ne svojom namerom.

O čemu se radi? Pa, o tome da je u pitanju koncert koji je najavljen kao besplatan, i za koji je podela besplatnih ulaznica trebalo da počne danas od 16.00 (prema naknadnoj informaciji iz KCK, koji je organizator koncerta). I danas, već negde od 15.30, zainteresovani su počeli da se okupljaju ispred blagajne bioskopa Kruševac. U 16.00 je, prema najavi, otvoren šalter. Podeljen je manji broj karata – oni sa početka reda koji su bili u prilici to da vide, kažu da je to najviše 50-ak ulaznica. I to je bilo sve! Stotinak okupljenih je ostalo bez ulaznica, ali i bez obrazloženja zašto je tako. Kasnije se, od upućenih, čulo da su ulaznice podeljene ranije, na neki način koji ne odgovara najavi. Kome i kako su podeljene ulaznice više nije ni važno.

Ne želeći da ulazimo dalje u istraživanje i detalje oko svega, bez problema možemo reći: velika sramota za Kulturni centar Kruševac. Postoje i neke druge reči za kvalifikaciju svega ovoga, ali je i ovo dovoljno. Znamo da nikome neće ni dlaka sa glave faliti. A i zašto bi? I za mnogo veće stvari u našem jadnom gradu nema odgovornosti. A iz iste firme u zadnje vreme stižu vrlo loše vesti vezane za poslovanje i odlučivanje. I to se vidi i kroz ovakve postupke. Još jednom: velika sramota!

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!