Sport

Radovi odlažu meč sa Crvenom zvezdom ?

Na organizacionom sastanku, koji je održan u prostorijama kluba, neposredno pred početak zakazane konferencije za novinare, a kome su prisustvovali predstavnici: MUP-a RS, žandarmerije, gradske uprave, komunalne policije, tužilaštva i pravobranilaštva, agencije za obezbeđenje Alfagard, Tiketajna, FK Napredak i delegat utakmice Dragan Stojiljković, doneta je odluka da se komesaru za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i direktoru takmičenja Superlige Srbije predoče veliki bezbednosni rizici.

Rizici se ogledaju u tome što su sve saobraćajnice, koje vode prema stadionu Mladost u Kruševcu, u fazi rekonstrukcije. One nisu prohodne za saobraćaj, osim Šumadijske, koja je jedina u funkciji. Iz tog razloga, u narednim satima očekujemo da nam zvanično stigne obaveštenje o mogućnosti odigravanja zaostale utakmice 5. kola Napredak – Crvena zvezda.

U toku dana stići će obaveštenje o tome da li će se utakmica odigrati ili ne.

Po gradu se navijači već šale na ovu temu. Kažu, platiće Zvezda da se radovi produže, jer gledajući kako su Vranjanci prošli u zadnjem kolu, ne osećuje se baš najbolje…

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!