Plaćeni PR

Letnja ponuda Planete Sport – odmor i zabava mogu da počnu

Leti smo kao nikada u pokretu, a svaka akcija traži da su naši koraci sigurni i stabilni, da smo lagano obučeni, rasterećeni i spremni za nove avanture. Iako su visoke temperature stigle brže nego inače, to je znak da je važno opremiti se adekvatnom letnjom garderobom i aksesoarima, kako bi leto na moru, reci, planini ili u gradu, prošlo uz maksimalni užitak.

Sportska odeća i obuća posebno je atraktivna ovog leta, jer dominiraju jarke boje, efektni materijali i komfor koji se oseća već preko fotografije. To važi kako za muške šorceve za kupanje, tako i za ženske kupaće kostime, ali i za letnju obuću.

Planeta Sport je i ove, kao i svih prethodnih sezona, idealna adresa da nađete baš ono što će obeležiti leto pred vama, bilo da se radi o majicama, šorcevima, kupaćim kostimima, papučama, japankama, kačketima ili raznim sportskim aksesoarima.

Tu su i peškiri za plažu, kao i koferi u koje ćete lako spakovati sve potrebne, ali i one naizgled nepotrebne stvarčice za putovanje, jer leto zna da nas iznenadi nenadanim avanturama.

Doživite avanture na vodi ili planini sa vrhunskom opremom

Da li ste znali koliko dobrobiti za telo pruža vožnja SUP-a? Da vam otkrijemo deo magije koju ste sigurno videli na vodi: veslanje na dasci je odlično za kardiovaskularni sistem, poboljšava izdržljivost i kondiciju. Upravljanje SUP daskom je aktivnost sa niskim uticajem na zglobove, što je idealno za osobe koje traže blagu, ali efikasnu vežbu. 

Upravo u Planeti Sport čeka vas odlična ponuda SUP setova, u kojem se dobijaju dve daske i sva potrebna oprema i aksesoari.

Ako se ovog leta zaputite na neku od planina i poželite ispeti nove vrhove, opremite se udobnom obućom za te namene, jer će štititi zglobove i pružiti vam osećaj sigurnosti.

Kada sa decom krenete u Planetu Sport sigurno je da će njihovu pažnju privući trotineti, roleri i bicikla, pa već sada napravite mesta u kućnom budžetu da obradujete mališane i priredite im nezaboravnu zabavu ovog leta.

Navijajte za naš tim

Svi već dobro znate da je ovo leto u znaku sportskih takmičenja. Uskoro počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, a onda i Olimpijada. Pre nego se okupite u omiljenom kafiću kako biste gledali utakmice srpskih timova, prošetajte do Planete Sport i tamo ćete naći prelepe Puma majice sa natpisom Srbija. To će biti dodatni motiv da pružite maksimalnu podršku našim igračima.

Šetnja gradskim ulicama traži najbolje patike

Iako leti težimo da nosimo otvorenu obuću, dobar par patika zlata vredi. Planeta Sport je navikla svoje kupce na vrhunski izbor i vrlo, vrlo povoljne cene patika za sve članove porodice.

U ponudi najpopularnijih brendova, kao što su Nike, Adidas, Reebok i drugi, čekaju vas aktuelni modeli, čija udobnost i dizajn pozivaju na pokret. Za leto u gradu dobre lifestyle patike su sve što vam treba, ali ne zaboravite da ponesete naočare ili kačket kao zaštitu od jakog sunca.

Poseti Planetu Sport u Ulici Mirka Tomića 6 i Krfska 9.

Skip to content Click to listen highlighted text!