DruštvoIz okrugaPažnja !

Ćićevac i Varvarin najmanje tri dana bez vode

Ćićevac i Varvarin biće najmanje tri dana bez vode iz regionalnog sistema za vodosnabdevanje. Razlog je havarija na magistralnom cevovodu. Njega je oštetio izvođač radova koji je radio na izgradnji objekata za fabriku “Henkel”. Oštećene su cevi prečnika 600 mm preko kojih ove opštine dobijaju vodu za piće.

Ekipe kruševačkog Vodovoda su reagovale brzo. Međutim, zbog složenosti i ozbiljnosti situacije na terenu sanacija kvara će trajati najmanje 72 sata. U tom periodu korisnici iz Ćićevca i Varvarina neće imati vodu sa sistema Ćelije. Kruševački Vodovod je obezbedio cisternu sa pijaćom vodom za njihovo snabdevanje.

Pre ovog kvara sistem vodosnabdevanja je poslednji put imao problem krajem aprila. Tada su stanovnici Ćićevca i Stalaća bili nekoliko dana bez vode zbog pucanja cevi u selu Maskare.

Ažurne informacije će stanovnici ove dve opštine moći da nađu na zvaničnom sajtu kruševačkog Vodovoda, na www.vodovodks.co.rs. Za sada, informcaije kažu da će ostati najmanje tri dana bez vode iz regionalnog sistema za vodosnabdevanje.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!