JEFIMIJA NOVI SAD

JEFIMIJA NOVI SAD

 

 

Naša najbolja referenca je činjenica da uspešno radimo punih 30 godina!

Dakle, prošli smo sve uspone i padove, greške i uspehe.

Jefimija je porodična firma koja oduvek ima jedan cilj, a to je dobar i dugoročan odnos kako sa klijentima, kolegama, tako i sa brojnim saradnicima. Kao najstariji salon zavesa u Novom Sadu, naš spektar proizvoda je veoma širok. Radimo po principu “ključ u ruke“, što podrazumeva uslugu od merenja i konsultovanja, preko izbora materijala, mehanizama, garnišni, do završne realizacije, odnosno montaže.

U ponudi imamo zavese, draperije, rimske zavese, odnosno paketo mehanizam, rolo i zebra zavese, garnišne, ukrasne jastučiće i prekrivače, stolnjake, tapete, mebl štof itd. Sve radimo po meri i po porudžbini.

Kvalitet i trajnost za nas predstavljaju najvažnije vrednosti. Sarađujemo s pouzdanim dobavljačima kako bismo osigurali da svaka zavesa i svaki proizvod koji napusti našu prodavnicu ispunjava najviše standarde kvaliteta.

Svaki klijent i svaki prostor ima svoje jedinstvene zahteve i stil, stoga smo posvećeni pružanju individualnog pristupa svakom kupcu. Naš stručni tim sarađuje s vama kako bi razumeo vaše potrebe i pružio vam savete. Bez obzira da li želite da stvorite intimnu atmosferu u svojoj spavaćoj sobi ili moderno okruženje u kancelariji, imamo rešenje koje će zadovoljiti vaše ukuse i potrebe.

Svoje poslovanje temeljimo na profesionalnosti, ljubaznosti i brizi za zadovoljstvo svakog kupca pojedinačno.

Vise o nama : https://www.jefimija.rs/onama/

Mozete nas pratit i na :  https://www.instagram.com/zavese_jefimija/

Za sve informacije : 021/6312091

Da kontaktirate autora oglasa pozovite telefon: 0216312091

Skip to content Click to listen highlighted text!