SALA ZA VENCANJA NOVI SAD

din. 12

SALA ZA VENCANJA NOVI SAD

 

Oduvek na glasu kao dragocena mera udobnosti i prefinjenosti, ali i nesputanog veselja, Barutana izdvojenošću svog položaja pruža osećaj posebnog protoka vremena. Praznujte kao da niko pre Vas nikada nije slavio!
Vi određujete magiju trenutka i trajanja Vaših najradosnijih uspomena.

Vaše je da uživate, naše je da ugađamo!

Vaše gala proslave rođendana, godišnjica i jubileja potpuno će zablistati u našoj i vašoj Barutani!

Pored predivnog ambijenta, na raspolaganju vam je i profesionalno osoblje. Tu su majstori svog zanata u pripremi i posluženju hrane, ali i organizacioni tim koji će učiniti sve da vaše uživanje i provod ostanu u pamćenju svih Vaših gostiju.

I kao što hrana nikad nije samo hrana, tako su ljubaznost i uslužnost koje Vam pružamo tek deo poštovanja prema Vašim najvažnijim trenucima. Počastvovani smo što ste Vašu i radost vaših najmilijih odlučili da podelite upravo sa nama. Nadalje, od timbilding susreta, prezentacija, seminara i drugih poslovnih sastanaka – Vaše je samo da kažete šta želite i vašim potrebama ćemo izaći u susret.

Barutana je od ponovnog “otvaranja” u decembru 2022. godine, ugostila Mariju Šerifović, Lepu Brenu i Aleksandru Prijović, i tako Novosađanima, ali i svim drugim ljubiteljima najkvalitetnije muzike i vrhunske ugostiteljske usluge, jasno pokazala ambicije najboljeg prostora u Gradu. Poseta “da iglu nemaš gde da baciš” najbolja je potvrda da smo na najboljem putu.

Prepustite sve nama. Na vama je samo da pozovete i zakažete vaš termin za proslavu bilo koje vrste!

Vise o nama : https://barutananovisad.com/

Mozete nas pratiti na drustvenim mrezama: https://www.instagram.com/barutana_by_museum/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100068777572263

 

Za sve informacije : +38160/620-3204

Da kontaktirate autora oglasa pozovite telefon: 0606203204

Skip to content Click to listen highlighted text!