ZASTITA VOZILA OD KRADJE VOZDOVAC

din. 1

ZASTITA VOZILA OD KRADJE VOZDOVAC

 

ZASTITA VOZILA OD KRADJE VOZDOVAC

Delta electronic security sistem bavi se ugradnjom i popravkom vrhunskih sigurnosnih sistema za zaštitu vozila koji pružaju kompletnu zaštitu vozila.

 

„Delta electronic“ nalazi se na Vozdovacu  u blizini Vojvode Stepe, u Beogradu.

Specijalizovani servis za popravke i ugradnju auto alarma, nudi Vam širok spektar usluga usko povezanih sa efikasnom zaštitom vozila od krađe.

Kod nas Vas očekuju usluge ugradnje i popravke:

– vrhunskih sigurnosnih sistema za kompletnu zaštitu vozila,

– A.T. LOCK klin igle za zaključavanje volana,

– multimedia, DVD i audio sistema i opreme za sve vrste vozila,

– parking senzora,

– hands free uređaja,

– ostale dodatne opreme za automobile.

 

Budući da su se serijski, fabrički i konvencionalni sistemi u praksi pokazali kao nepouzdani, javila se potreba za individualnim sistemom zaštite u zavisnosti od tipa i modela automobila. Sistem alarma, koji se prilagođava vlasniku i karakteristikama vozila, najbolje je rešenje za zaštitu Vašeg vozila od krađe.

Sigurnosni sistem firme i servisa „Delta electronic“ isključuje mogućnost sabotaže i zaobilaženja zaštite, u cilju krađe automobila. Putem kombinacije više podsistema, elektronske i alarmne zaštite, najčešći načini krađe i neutralisanja zaštite vozila, izbegnuti su u potpunosti.

Do sada nismo imali niti jednu reklamaciju za naš sistem elektronsko mehaničke zaštite vozila. Njegova ugradnja ne utiče na fabričku garanciju vozila. Njegovu efikasnost priznaju brojne osiguravajuće kuće u našoj zemlji. Kako bi izbegli mogućnost slabljenja zaštite vozila od krađe, naši auto alarmi se rade u ograničenim malim serijama.

Svoju primenu auto alarmi „Delta electornic“ našli su kod vozila visoke klase, koja su najčešće meta kradljivaca automobila. Izdvojili bi Audi, Porsche, VW, Bentley, Mercedes, BMW, ali i nešto jeftiniju klasu Renault, Citroen, Seat, Skoda, Peugeot i Opel. Efikansa blokada motora i volana, obezbediće Vaš automobil i od najupornijih lopova.

Vise informacija : +38163/209020 ; +38163/7712612 ; +38165/2090202

Da kontaktirate autora oglasa pozovite telefon: 063209020

Skip to content Click to listen highlighted text!