Selidbe Beograd

din. 10000

https://www.ats-selidbe.rs/
https://www.facebook.com/ATSSelidbe/
https://www.instagram.com/a.t.s_selidbe/
https://www.youtube.com/channel/UC__NkJiVe48TVeDpy_YzugQ?view_as=subscriber
ATS agencija za transport i selidbe u Beogradu je najstarija,registrovana agencija ove vrste koja se preko 24 godine uspešno bavi uslugama selidbe i transporta na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva.Selidbe Beograd su nasa specijalnost.

• Svojim dugogodišnjim poslovanjem i sa preko 14.000 odrađenih selidbi,stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata.Agencija je osnovana 01.05.1994 godine,a pre toga se od 1991. godine bavila ovim poslom kao registrovano preduzece.
• Ukoliko su Vam potrebne selidbe stana ili kuće, selidbe poslovnog prostora ili kancelarije, kao i selidbe klavira, sefa ili vrednog stilskog nameštaja naši radnici će taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

• Svesni smo svih okolnosti koje prate jedan ozbiljan posao kakave su selidbe i sve one stresne situacije koje ga prate.

• Kvalitetna saradnja,sigurnost,efikasan savet i obostrano zadovoljstvo uspesnim poslom,podrazumeva da u potpunosti razumemo i uvazimo Vaše zahteve,što svakodnevo i činimo.

→ Nas imidž su jarko crveni kombinezoni sa belim slovima na leđima,sa ispisanim imenom i zaštitnim znakom agencije za selidbe.Oko struka vezujemo opasač jer nikad se ne zna,može da posluži prilikom nošenja težeg tereta.←
☎ 064/574-5432
☎ 011/3192-401
☎ 011/3192-701

→ za Vas smo dostupni 00 h – 24 h ←

Za kontakt sa autorom oglasa pošaljite e-mail na atsselidbe@eunet.rs

Upotrebite webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Skip to content