Sednica SO Brus u petak

Na osnovu svojih ovlašćenja, predsednik SO Brus dr Miroslav Panić zakazao je za petak, 13. oktobar jedanaestu sednicu SO Brus koja u Maloj sali Centra za kulturu počinje u 11.00.

Bruski odbornici će raspravljati o dnevnom redu koji čini  dvadeset i jedna tačka. Između ostalih, na redu su razmatranje izvršenje budžeta u prvoj polovini tekuće godine, stepen usklađenih i realizovanih aktivnosti u JKP Rasina u prvom ovogodišnjem šestomesečju, realizacija godišnjeg plana i programa rada u PU Pahuljice za 2016/17. godinu, rebalans budžeta, prosečna cena kvadratnog metra nepokretnosti i odluka o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave za 2017. godine.

Takođe, odbornici će se izjasniti i o predlogu odluke o prenosu prava korišćenja nepokretnosti u javnoj svojini u korist Društva za pomoć MNRL i OŠ ”Jovan Jovanović Zmaj” kao i o nizu predloga iz oblasti razrešenja i imenovanja.

0
Podelite sa prijateljima: Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Postavi komentar

Budi prvi sa svojim komentarom!

Obaveštenje o
avatar