Sanacija zdravstvenih stanica u selima Razbojna i Batote

U Brusu je raspisan javni poziv za izvođenje građevinskih radova sa ciljem da se saniraju objekti zdravstvih stanica u selima Razbojna i Batote.

Prema pozivu, predmet nabavke za izvođenje građevinskih radova na sanaciji objekta zdravstvene stanice u Razbojni su: krovovezački, krovopokrivački i sa njima povezani radovi; adaptacija zgrada; radovi na ugradnji stolarije; radovinarekonstrukciji; mašinske instalacije.

Predmet nabavke za izvođenje građevinskih radova na sanaciji objekta zdrvstvene stanice u selu Batote su: krovovezački, krovopokrivački i sa njima povezani radovi; adaptacija zgrada; radovi na ugradnji stolarije; radovi na rekonstrukciji; mašinske instalacije.

Svi zainteresovani ponuđači konkursnu dokumentaciju mogu preuzeti na Portalu Uprave za javne nabavke i na internet stranici naručioca (Opština Brus), kao i u prostorijama naručioca svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova do poslednjeg dana roka za podnošenje ponuda.

0
Podelite sa prijateljima: Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Postavi komentar

Budi prvi sa svojim komentarom!

avatar
  Subscribe  
Obaveštenje o