Problemi sa grejanjem, Toplana kaže zbog radova

Problemi sa grejanjem u Kruševcu tokom ove sezone su postali dominantna tema za preko 60% Kruševljana. U ovom trenutku otprilike toliko naših sugrađana ima neadekvatno grejanje od strane Gradske toplane. Kako su saopštili iz ovog javnog preduzeča, zbog radova na centralnom toplotnom izvoru danas je grejanje u Kruševcu slabijeg intenziteta.

“Zbog planirane intervencije na jednom kotlu u centralnom toplotnom izvoru, koju će stručne službe JKP “Gradska toplana” obaviti u ranim jutarnjim satima 09.01.2019.godine, korisnici koji se toplotnom energijom snadbevaju iz centralnog toplotnog izvora tokom dana ce imati grejanje slabijeg intenziteta.

Planirano je da se normalan rezim proizvodnje i isporuke toplotne enrgije uspostavi do kasnih večernjih sati. Svi ostali delovi sistema za proizvodnju i distribuciju toplotne energije JKP “Gradska toplana” Kruševac funkcionisaće u očekivanom i planom predviđenom režimu”, piše u dopisu “Gradske toplane“.

Problemi sa grejanjem koji se javljaju izuzetno često ukazuju na više stvari. Ipak, najvažnije su dve. Infrastruktura toplane je izuzetno loša i organizacija posla nije dobra. Da li će neko iz gradske uprave reagovati, da li postoji želja da se problem reši? Odgovor je, verovatno, poznat unapred: nikom ništa neće faliti. Samo će se građani mrznuti i dalje. I to se nastavlja godinama. Više nije ni predmet šale, stvar je previše ozbiljna.

4+
Podelite sa prijateljima: Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

4
Postavi komentar

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
najnovije najstarije najviše glasova
Obaveštenje o
trackback

[…] priča o kruševačkoj Toplani je samo jedna u nizu o funkcionisanju javnih preduzeća. Kako će sve biti konačno razrešeno i da […]

0
trackback

[…] Pomešani lončići, to je jedino što se može reći posle današnje konferencije za medije u kruševačkoj Toplani. Na njoj su govorili i zaposleni u Gradskoj toplani. Ogorčeni su, kako kažu, zbog kampanje… Dalje »

trackback

[…] Gradske toplane… Od noćas radijatori ne greju, u stanovima Kruševljana od jutros hladno. Nastavlja se zimska epopeja u našem […]

0
trackback

[…] Iz Toplane obaveštavaju potrošače da će februarski računi biti umanjeni za procenat i period u kojem nije bilo usluge isporuke toplotne energije. […]

0