Premijera dokumentarnog filma “Dan u životu”

U petak 21.jula 2017. godine, od 13 do 15 časova u Kruševačkom pozorištu, premijerno će biti prikazan dokumentarni film “Dan u životu”. Ovaj dokumentarac je nastao iz potrebe projektnog tima “Osnažiti” da široj publici prenese deo svog iskustva tokom sprovođenja projekta. Film je svojevrsni vizuelni izveštaj u kome je prikazano gde i kako žive naši sugrađani romske nacionalnosti, sa kojim izazovima se susreću i kojim uspesima ponose, ali i kako se diskriminacija i predrasude prepliću u svakodnevnici običnog čoveka.

Projekat “Osnažiti! Društveno – ekonomska inkluzija Roma i najsiromašnijeg seoskog stanovništva kroz proces reciklaže” je finansiran od strane Evropske Unije, a sprovode ga Javno komunalno preduzeće Kruševac kao nosilac projekta i Grad Kruševac i OCD Treehouse kao partneri, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao glavnog korisnika projekta.

Trejler za ovaj dokumentarni film možete pogledati na sledećem linku:

0
Podelite sa prijateljima: Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Postavi komentar

Budi prvi sa svojim komentarom!

Obaveštenje o
avatar