Specijalne ponude

 

Nekretnine na 037info.net


WEB BERZA NEKRETNINA 037INFO.NET

U nameri da svojim posetiocima pruži što više usluga, ekipa koja radi na 037info.net je odlučila da pokrene i web berzu nekretnina. Želja nam je da omogućimo zainteresovanim posetiocima da vide ponudu nekretnina i pronaÄ‘u ono što ih zanima, ili da postave svoju ponudu kako bi je drugi videli.

037info.net ni u kom slučaju nije odgovoran za ponude koje su objavljene na ovim stranicama. Za njih su odgovorna jedino lica koja su ih postavila. 037info.net ne radi kao agencija, niti na bilo koji način učestvuje u transakcijama sa nekretninama.


PRAVILA RADA WEB BERZE NEKRETNINA:

1. Oglasi za fizička lica su besplatni. Svi posetioci berze mogu da vide sve ponude.

2. Ako želite da postavite svoju ponudu, morate se prijaviti (klikom na prethodni link ili na link u horizontalnoj navigaciji na vrhu strane, desno). Tek posle toga možete dati ponudu.

3. Broj ponuda je ograničen na dve. Uz svaku ponudu mogu ići i dve fotografije. Ponude koje ste postavili kasnije možete brisati ili menjati. PREUZMITE UPUTSTVO ZA RAD SA OGLASIMA...

4. Postavljene ponude se vide u periodu od 6 meseci.

5. Ako radite kao agencija, ako želite da postavite više od dve ponude, ako hoćete da se Vaše ponude vide u sekciji Specijalne ponude - javite nam se .


 

Specijalne ponude