Veliki izbor polovnih računara sa garancijom

din. 1

Ako imate potrebu za računarom kontaktirajte nas. Do idealnog računara za vas dolazimo na jedan od dva načina: vi nam kažete za koje potrebe vam treba računar a mi vam damo naš predlog ili nam kažete maksimalnu cifru koju ste spremni da date a mi vam ponudimo nešto u skladu sa tim.
6 meseci garancija! ! !
NE ODGOVARAM NA SMS! ! !
NE INTERESUJE ME ZAMENA! ! !

Svaki naš računar prolazi testiranje u trajanju od 24 sata (testira se procesor. ram memorija, hard disk, matična ploča, grafika. . . . ). Od trenutka kada naručite računar i spakujemo ga u roku od 24 sata ga možete dobiti. To je uslov za 6 meseci garancije! ! !

 

NE ZABORAVITE DA MI DAJEMO 6 MESECI PISANE GARANCIJE SA POTPISOM I PEČATOM! !!

AKO VAM JE CENA JEDINO MERILO MOŽETE NAĆI I ZA MANJE NOVCA KONFIGURACIJE KOJE MI NUDIMO ALI AKO VAM JE BITAN KVALITET, POUZDANOST I GARANCIJA ONDA SU NAŠI RAČUNARI PRAVO REŠENJE ZA VAS! !!
Garancija NE VAŽI u sledećim slučajevima:

1. Ukoliko se računar nalazi u prostoriji gde je izložen dejstvu vlage i hemijskih sredstava ( kiseline, isparenja. . . )

2. Ukoliko dođe do pregorevanja neke komponente u slučaju lošeg napona struje kod vas, u slučaju udara groma ili bilo kojeg problema sa strujom koji dolazi spolja, dakle koji nije uzrokovan kvarom u samom računaru što se lako može ustanoviti analizom komponenti računara.

3. Ukoliko se menja nešto na računaru bez prethodne konsultacije sa našim servisom.

 

NAPOMENA:

Ukoliko je došlo do kvara na nekom delu računara, isti se može zameniti identičnim ili u istom cenovnom rangu, ako nismo u mogućnosti da nabavimo identičan deo ili u istom cenovnom rangu možemo vam ponuditi bolji i skuplji uz doplatu ili vraćanje novca za konkretan deo, za vrednost samo tog dela. Ne možete dobiti skuplji deo za isti novac bez obzira na garantni period. Ukoliko vam ovi uslovi ne odgovaraju kupite novo i imaćete dve godine bezuslovne garancije.

Ukoliko se nalazite vam mesta, gde je naš servis, u slučaju reklamacije vi snosite troškove transporta do našeg servisa, slanje ili preuzimanje iz našeg servisa ( troškovi transporta).

Garancija se ne odnosi na softver! ! !

 

To contact the listing author, please phone: 0612258866