PC servis
Treba Vam pomoć oko računara? Kod kuće ili na poslu? Pozovite nas i poslaćemo nekog od iskusnih saradnika da Vam pomogne.

Iskoristite dugogodišnje iskustvo koje imamo iza sebe. Veliki broj ozbiljnih projekata i znanje tima koji radi ove poslove garantuju kvalitet. Naše prednosti su brzina, kvalitet, profesionalizam i rad na terenu.

Imate virus na svom kompjuteru? Onda obavezno pročitajte ovo što sledi!

Većina servisera jednostavno preformatira disk i preinstalira Windows - uništavajući sve Vaše podatke! U velikom broju slučajeva Vaši podaci mogu biti spašeni (sem "zaraženih" fajlova). PC servis razume važnost podataka koje imate na računaru i zato na svaki način pokušavamo da ih sačuvamo pri uništavanju virusa.

PC servis radi u Kruševcu i okolini. Možete nam se javiti na telefone 037 44 99 45 i 064 15 44 672 ili nam poslati e-mail. Očekujemo Vas!
PC servis

 


Za firme

Za posao je najvažnije da nema zastoja. Ako želite da Vaši računari budu popravljeni u najkraćem roku, a da pri tome ne brinete o nabavci delova i instalacijama, onda je ovo rešenje za Vas.

Ne morate da zaposlite nikoga na poslu održavanja računara i opreme. Uz malu mesečnu pretplatu dobićete servisere koji za Vas rade neprekidno: 24 časa, svih sedam dana u nedelji - prilikom servisa plaćate samo materijal.

Poznavanje rada na računaru danas spada u osnovnu pismenost. Ako Vama ili Vašim saradnicima i zaposlenima treba kvalitetna obuka za rad, javite nam se. Obuku vršimo u Vašim ili našim prostorijama, u vreme kada to odgovara Vama, sa programom koji dogovorimo.
Za firme
Prava snaga računara u poslovnom okruženju se dobija tek kada su oni međusobno povezani - umreženi. Povezaćemo Vaše računare i omogućiti da iz njih izvučete maksimum. Ako želite da u svakom trenutku kontrolišete šta Vaši zaposleni rade na računaru, koje Internet stranice posećuju ili koliko vremena provode za računarom, možemo to postaviti za Vas.

Pomoći ćemo Vam ako želite da unapredite informacioni sistem koji već imate, ili ako želite da napravite novi. Iskustvo i znanje naših projektanata i inženjera Vam može smanjiti troškove u velikoj meri. Ne mora sve što je dobro da bude i skupo. Može se postići mnogo i primenom znanja. Konsultujte se sa nama oko ponude koju ste dobili, ili projekta koji Vam je ponuđen.

Sigurnost podataka je preduslov za stabilan rad.
Ne dozvolite da neko prodre u Vaš sistem i menja ili uništava Vaše podatke. Zaštitite se na vreme.

Redovno arhiviranje podataka će Vam obezbediti miran san.
Nemojte brinuti o tome da li su sačuvane sve fakture, otpremnice i ostala dokumentacija. Ako se u Vašem sistemu desi havarija, onda je potrebno da svi Vaši podaci budu ponovo dostupni u najkraćem roku. To je posao koji samo izgleda jednostavno - u stvari, to je oblast kojoj je posvećeno mnogo stručnih radova, i koja zahteva izuzetno dobro planiranje i realizaciju.
Pogledajte pojedine stavke iz naše ponude detaljno, i javite nam se!

Obuka za rad

Bez korišćenje kompjutera i poznavanja rada u različitim programima, danas je nemoguće imati uspeha u poslu.

Pravi način da se prenese znanje se teško otkrije. Za to je potrebna dugotrajna praksa i rad sa mnogo ljudi.

U ovoj oblasti, takođe, imamo veliko iskustvo. O programu obuke, načinu izvođenja, mestu i terminima, dogovaramo se pre početka.

Ako želite, možemo za Vas organizovati i kurseve koji donose sertifikat (domaći ili međunarodni). Ipak, mislimo da je najvažnije savladati računar i koristiti ga u poslu svakodnevno. Veliki broj naših uspešnih "đaka" potvrđuje ovu ideju.

Obuka

Organizujemo sledeće kurseve:

 • Windows
 • Office (Word, Excel, PowerPoint)
 • Internet
 • Photoshop
 • CorelDraw
 • Web design (Front Page, Dreamweaver, Flash)
 • Linux
 • Open Office (Writer, Calc, Impress)
 • Gimp
 • Draw, xfig
 • PHP
 • Apache

Moguće je i organizovanje posebnih kurseva na Vaš zahtev. Kursevi se održavaju u Vašim ili našim prostorijama - po dogovoru.

Za veće grupe polaznika imamo posebne popuste. Pozovite nas da se dogovorimo o svemu!

Računarske mreže

Zahvaljujući svakodnevnom radu i iskustvu u okviru informacionih tehnologija u poziciji smo da Vama i Vašoj firmi ponudimo kompletnu i profesionalnu uslugu.

Koristeći svestrana rešenja možemo za Vas izgraditi profesionalnu IT strukturu. Nudimo Vam kompletne pakete, koji uključuju:

- projektovanje mreže,
- kabliranje,
- instalaciju i
- konfiguraciju radnih stanica i svih potrebnih servera.

Računarske mreže


Obzirom da nudimo sve usluge iz oblasti IT, nećete morati da tražite na drugom mestu. Posvetite se u potpunosti svom radu, a nama prepustite rešavanje informatičkih problema.

Naš tim koji radi na projektovanju i realizaciji računarskih mreža ima iza sebe ogromno iskustvo. Pogledajte našu stranicu Reference...

Preventivno održavanje

Ako Vaša firma već poseduje računare i neku ranije razvijenu IT strukturu, a nema osobu koja se bavi isključivo tim poslom, vrlo brzo možete doći u poziciju da Vaš sistem radi sporo i nepouzdano, i bude loša investicija.

Kako se to ne bi desilo, nudimo Vam stručnu pomoć kroz ugovor o preventivnom održavanju koji će rešiti problem.

Po sklapanju ugovora naši serviseri proveravaju trenutno stanje Vaših računara, prateće opreme i računarske mreže, popisuje komponente, prave tehničke kartone i pečate računare.

Preventivno održavanje

Cena godišnjeg održavanja je regulisana ugovorom, a zavisi od toga šta je sve obuhvaćeno. Plaćanje je mesečno, a za uplatu odjednom ostvaruje se popust od 20%.

Moguće su dve vrste ugovora za preventivnog održavanja: delimično i kompletno.

Delimično održavanje:
Ovo je rešenje koje pokriva sve probleme na Vašim serverima, dok se intervencije na radnim stanicama koje nisu obuhvaćene ovim ugovorom tarifiraju prema cenovniku.

Sav hardware i software koji je potreban se naplaćuje posebno.


Obuhvaćeno je:

 • Telefonska podrška,
 • Verbalni saveti o daljim investicijama i nadogradnji postojeće IT strukture
 • On-line provera servera (gde je to moguće)
 • Ažuriranje zaštite
 • Provere bezbednosti
 • Automatska procedura za arhiviranje*
 • Popravke i provere na licu mesta kada je to neophodno

*ako je uređaj za arhiviranje ugrađen

Kompletno održavanje:

Ovo je rešenje koje pokriva sve probleme na Vašim serverima i radnim stanicama.


Obuhvaćeno je:

 • Telefonska podrška,
 • Dokumentovani saveti o daljim investicijama i nadogradnji postojeće IT strukture

Serveri:

 • On-line provera servera (gde je to moguće)
 • Ažuriranje zaštite
 • Provere bezbednosti
 • Automatska procedura za arhiviranje*
 • Popravke i provere na licu mesta kada je to neophodno

Radne stanice:

 • Rešavanje problema sa hardware-om i software-om
 • Instalacija i konfiguracija
 • Pomoć opšteg tipa vezano za računarsku mrežu
 • Provera virusa

*ako je uređaj za arhiviranje ugrađen

IT konsultacije

Za manja i srednja preduzeća, koja najčešće nemaju zaposlenog u oblasti informacionih tehnologija, može biti teško da drže korak sa najnovijim razvojem u oblasti hardware-a i software-a.

Uz naše iskustvo, možemo precizno odgovoriti na sve Vaše potrebe rešenjima koja se lako nadograđuju. Najveća korist ovakvog pristupa je to da se nove funkcije sistema mogu dodavati bez fundamentalnih promena u hardware-u ili software-u.

U interesu sigurnosti i stabilnog rada, PC servis izbegava poslednje generacije software-a ili hardware-a, preporučujući umesto njih primenu stabilnih i dokazanih tehnologija, nudeći Vam tako pouzdan i miran rad.

IT konsultacije

Javite nam se da rešimo problem koji imate sa svojim računarima, opremom ili programima. Pitajte nas za savet kod nabavke opreme. Pomoći ćemo Vam kod nadogradnje ili proširenja Vašeg sistema. Angažujte nas kad planirate svoj razvoj ili kad imate problem. Mi smo tu zbog Vas!

Sigurnost podataka

Ne postoji 100% sigurna računarska mreža, ni jedna nije neprobojna za stalne napade , viruse, ili akcije (bilo slučajne, bilo zlonamerne) internih korisnika.

Iskoristite našu ekspertizu kako biste izgradili višeslojno siguran sistem. Uradite sve što je potrebno da budete maksimalno sigurni. Vaše poslovanje i Vaš profit može da zavisi od toga.

Filtriranje paketa (packet filtering) na mreži obezbeđuje kontrolu nad pojedinim servisima (mail, web server, i sl.), i to je jedan od načina da se osigurate.

Upotreba modernih software-a omogućava da se na vreme prepoznaju i spreče mogući napadi na Vaš sistem.

Nemojte dozvoliti da hakeri dođu do Vaših podataka i oštete ih ili zloupotrebe. Reagujte pre nego što šteta uopšte i nastane. Budite ispred kriminalnih "stručnjaka".

Sigurnost podataka

Arhiviranje podataka

Niko ne bi voleo da zbog kvara na hard disku ostane bez svoje poslovne dokumentacije. Stoga je kritičan element svake strategije za očuvanje podataka sistematska procedura za arhiviranje.

Implementacija takve procedure omogućuje jednostavno vraćanje podataka na stanje pre otkaza nekog od elemenata sistema, i osigurava kontinuitet Vašeg biznisa.

Čuvanje backup-a u PC servisu je još jedna od stavki u našoj ponudi. Garantujemo bezbednost, tajnost i sve tehničke uslove potrebne za kvalitetno skladištenje.

Ovo je jedna od najvažnijih komponenti svakog informacionog sistema. Javite se da se dogovorimo oko detalja!

Arhiviranje podataka

 


Za privatna lica

Bilo kakav problem ili kvar na Vašem kompjuteru, obuka, povezivanje na Internet, instalacija programa....

Pozovite nas da Vam pomognemo i olakšamo rad. Neka stručnjak uradi svoj posao, a Vi nastavite sa korišćenjem svog računara bez muke.

PC servis radi za Vas i Vaš računar!
Možemo dogovoriti i godišnje održavanje, pri čemu za vrlo malu mesečnu kadoknadu imate servise tokom cele godine - brzo, sigurno i profesionalno, kod Vas ili u našem servisu. Pogledajte naš cenovnik.

Za privatna lica

Za duže periode ugovaranja imamo posebne popuste.

Obuka za rad

Bez korišćenje kompjutera i poznavanja rada u različitim programima, danas je nemoguće imati uspeha u poslu.

Pravi način da se prenese znanje se teško otkrije. Za to je potrebna dugotrajna praksa i rad sa mnogo ljudi.

U ovoj oblasti, takođe, imamo veliko iskustvo. O programu obuke, načinu izvođenja, mestu i terminima, dogovaramo se pre početka. Ako želite, možemo za Vas organizovati i kurseve koji donose sertifikat (domaći ili međunarodni). Ipak, mislimo da je najvažnije savladati računar i koristiti ga u poslu svakodnevno. Veliki broj naših uspešnih "đaka" potvrđuje ovu ideju.

Obuka za rad

Organizujemo sledeće kurseve:

 • Windows
 • Office (Word, Excel, PowerPoint)
 • Internet
 • Photoshop
 • Corel
 • Web design (Front Page, Dreamweaver, Flash)
 • Linux
 • Open Office (Write, Calc,...)
 • Gimp
 • PHP
 • Apache

Moguće je i organizovanje posebnih kurseva na Vaš zahtev. Kursevi se održavaju u Vašim ili našim prostorijama - po dogovoru.

Za veće grupe polaznika imamo posebne popuste.

Servis računara

Svakom se može desiti da ima kvar na računaru. Brza i profesionalna intervencija naših stručnjaka će Vam omogućiti da svoj računar ponovo koristite u najkraćem mogućem roku.

U ovoj oblasti imamo veliko iskustvo. To može da potvrdi činjenica da se neki od naših stručnjaka aktivno bave računarima preko 20 godina.

Intervenciju obavljamo na licu mesta, u Vašim prostorijama, ili u našem servisu - kako Vi odlučite.

Na svaki ugrađeni deo dobićete garanciju. Uz ugradnju, uradićemo za Vas i sva potrebna podešavanja i instalacije driver-a. Zadovoljni smo samo kada je posao urađen kompletno!

PC servis poseduje veliki lager računarskih komponenti koje u svakom trenutku mogu biti ugrađene u Vaš računar.

Održavanje računara

Instalacija programa

 

Kompjuter bez programa predstavlja samo gomilu neupotrebljive elektronike. Veliki broj prosečnih korisnika računara, i ako sasvim dobro vlada programima sa kojima radi, zaire od instalacije novih ili upgrade-a starih programa. Sa razlogom!

Mnogi programi upisuju određene parametre u Registry, ili traže specifičan redosled koraka pri instalaciji. Neki programi menjaju elemente radnog okruženja, drugi pokušavaju da se povežu na Internet, treći imaju specifične hardverske zahteve...

Potrebno je dosta iskustva da bi se program instalirao na odgovarajući način. Nepravilna instalacija može da zaustavi rad računara, ili čak dovede do gubitka podataka.

Dozvolite nam da preuzmemo odgovornost za taj posao i uradimo to za Vas bez mogućih ozbiljnih grešaka.

Instalacija programa

Podešavanje (tune up) računara

Žalite se da Vaš kompjuter nije dovoljno brz, ili da u poslednje vreme radi sve sporije? Povremeno se rad potpuno "zamrzne"? "Štucaju" Vam filmovi koji su do juče dobro radili? Očigledno, vreme je da se Vaš računar sredi i ponovo podesi...

Uklonićemo sve viškove sa hard diska, eliminisati nepotrebne duplikate, postaviti stvari na svoje mesto, kako bi Vi i Vaš računar i dalje bili u slozi.

Podešavanje računara

Povezivanje na Internet

Veza na Internet u današnje vreme predstavlja ono što je u svoje vreme bila televizija ili radio. Svetska mreža računara pruža veliki broj servisa bez kojih savremeni život više nije moguće zamisliti. Internet stranice, elektronska pošta, kupovina putem Interneta, muzika i filmovi...Nema kraja.

Samo, postoje razni načini za povezivanje na Internet (putem modema i telefonske linije, bežično, zakupljenom linijom, preko neke lokalne mreže...).

Nekome koga interesuje samo upotreba Interneta, ali ne i svi tehnički detalji, može imati problema oko povezivanja. Na tom mestu mi stupamo na scenu... Bilo koji provajder, sva potrebna podešavanja, svi serveri i svi servisi. Pozovite nas i bićete na Net-u u tren oka!

Povezivanje na Internet

Godišnje održavanje

Ako želite da Vaš računar bude popravljen u najkraćem roku, a da pri tome ne brinete o nabavci delova i instalacijama, onda je ovo rešenje za Vas.

Uz malu mesečnu pretplatu dobićete besplatan dolazak servisera, besplatnu dijagnozu kvara i besplatnu zamenu komponenti - prilikom servisa plaćate samo materijal.

Prilikom sklapanja ugovora serviser proverava stanje Vašeg računara, popisuje komponente i pečati računar. Taj dolazak se ne naplaćuje!

Cena godišnjeg održavanja: 2 EUR svakog meseca, ili 20 EUR ako se ceo iznos plati odjednom. Instalacije programa i operativnog sistema se tarifiraju prema cenovniku .
Održavanje

Cene

Za firme i fizička lica sa kojima imamo sklopljene ugovore o održavanju cene su prema ugovoru.

Za sve ostale standardno naplaćujemo 5EUR za dolazak, a ostatak prema cenovniku za intervencije. Na ovo treba dodati i PDV. Dakle:

CENA = (5EUR + cena intervencije) x 1,20

Cenovnik za intervencije sadrži stavke koje se najčešće traže. Ostale intervencije se tarifiraju prema dogovoru sa naručiocem posla. Svi iznosi se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti.

Cene

 

Usluga

Cena
Instalacija software-a 5 EUR / naslovu
Instalacija RAM 10 EUR
Formatiranje diska i instalacija Windows-a 20 EUR
Instalacija CD-ROM, CD-RW, Combo, DVD ili hard diska 15 EUR
Instalacija Video/Audio/Network kartice 15 EUR
Otklanjanje virusa* 20 EUR
Pronalaženje driver-a za određenu komponentu 5 EUR
Kritični update-i za OS 10 EUR
PC Tuneup (čišćenje i defragmentacija) 15 EUR
System Setup (Windows, update-ovi, software i driver-i, na licu mesta) 45 EUR
Preuzimanje i isporuka (za rad u servisu) 5 EUR
Minimalna cena (tarifira se samo ako je računar popravljen ili software instaliran) 10 EUR
Rad na terenu (naplaćuje se za svaku dodatnu aktivnost van cenovnika, sem za System Setup) 10 EUR / sat
Godišnje održavanje (privatna lica, 1 PC, mesečno plaćanje) 2 EUR/mesec
Godišnje održavanje (privatna lica, 1 PC , uplata odjednom) 20 EUR / god.
Godišnje održavanje (firme, oprema po dogovoru) dogovor

 

 

 

*Ovo važi kad operativni sistem još uvek funkcioniše. Ako Windows neće da krene sa radom, naplaćuje se dodatnih 10 EUR na sat, jer je neophodan dodatni rad. Vaši podaci će biti spašeni ako je to ikako moguće!

Ako želite da posao bude završen onog dana kad nam se javite, usluge su skuplje za 50%.

Sniženje cena

Upoznajte nas sa prijateljima, saradnicima ili poslovnim partnerima i tako smanjite cenu za usluge!

Ako nas preporučite nekome, i mi ostvarimo saradnju, imate 25% popusta na prvu sledeću uslugu PC servisa.

Šta više, i osoba kojoj ste nas preporučili će imati svojih 25% popusta na prvu uslugu PC servisa!

Sniženje cena
Uštedite na održavanju računara!

 

Uslovi:

Osoba kojoj ste nas preporučili mora da nam dostavi kompletne podatke o Vama (ime, prezime, adresa, broj telefona) kako bi ostvarila nižu cenu za naše usluge.

Ova ponuda važi samo za račune koji su veći od 30 EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Ova ponuda se ne može kombinovati ni sa jednom drugom akcijom koju u isto vreme nudi PC servis.

Reference

 

Dugotrajan rad u oblasti informatičkih tehnologija ostavio je iza nas i mnogobrojne reference i zadovoljne komitente.

Održavanje računara:

 • veći broj privatnih ordinacija (ginekološka ordinacija dr Garčevića, stomatološka poliklinika Eurodent, ordinacija MediCor,...)
 • veliki broj manjih firmi (Poljoprivredna stanica Kruševac, Aroma 1990 Kruševac,...)

Naša ekipa je kompletno izvela ili učestvovala u radovima na sledećim računarskim mrežama:


Reference

 

 • Trayal korporacija, služba izvoza, Kruševac
 • Ivan promet, Kruševac
 • Rubin, Kruševac
 • Glavna pošta Niš
 • Glavna pošta Pirot
 • Glavna pošta Leskovac
 • Glavna pošta Zaječar
 • Glavna pošta Knjaževac
 • Glavna pošta Negotin
 • Glavna pošta Vranje
 • Glavna pošta Bujanovac
 • Projekat mreže za Henkel Merima, Kruševac
 • O.Š. Nada Popović, Kruševac
 • veliki broj manjih mreža (sa manje od 10 priključnih mesta)

ili, drugim rečima, oko 2000 računarskih priključnih mesta.